Weten wat je nodig heb om je website te (laten) maken? Download mijn websiteplanner!

M
 

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Het is mijn doel om jou, als vrouwelijke ondernemer, te helpen in je groei. 
Ik doe dat door middel van automatisering, het wegnemen van handmatige handelingen in je bedrijf. Deze handmatige taken nemen namelijk veel tijd in beslag, zijn foutgevoelig en zorgen ervoor dat jouw aandacht naar de verkeerde taken uitgaat.

Hoe zou het zijn wanneer jij je focus volledig op je klanten en op je eigen dienstverlening kunt leggen? De techniek draait en doet z’n ding. Heerlijk toch! 

Hoe ik je kan helpen? Lees verder en kom erachter!

DONE FOR YOU!

Automation VIP-dag

Tijdens een done-for-you Automation VIP dag zorg ik ervoor dat jouw belangrijkste taken worden geautomatiseerd.

Kort gezegd sta ik één hele dag tot jouw beschikking. Volledig aandacht voor jouw bedrijf.

Vooraf bereiden we precies voor waar ik deze dag aan ga werken, zodat ik op jouw dag effectief aan de slag kan.

Omdat een werkdag beperkte uren heeft (8 uur om precies te zijn), krijg je van mij vooraf geen beloftes wat er precies wordt opgeleverd. We bepalen vooraf jouw wensen en prioriteiten en daarmee ga ik aan de slag.

WAAR JE WEL ZEKER VAN KUNT ZIJN IS DAT JE DEZE DAG MIJN 100% FOCUS HEBT.

PARTNERSHIP

Wing Woman Partnership

In dit partnership van 3 maanden brengen we samen, met behulp van automatisering, jouw brij aan systemen en handmatige handelingen terug naar de kern. De customer journey van jouw klanten staat hierbij voorop.

We starten het traject met een live kickoff waarbij we je systemen en processen in kaart brengen en waaruit een advies op maat volgt.
In de 3 maanden van het partnership werk ik vervolgens 4 uur per week exclusief voor jou om de adviezen door te voeren. 
Denk hierbij aan: 

  • Vereenvoudiging van systemen en processen met behulp van
    automatisering, met de klantreis als prioriteit.
  • Processen implementeren voor lanceringen, nieuwe producten en
    het uitfaseren van producten.

Ik bied geen standaardoplossingen, alleen wat jouw bedrijf nodig
heeft. Ik zorg voor overzicht en efficiëntie in jouw bedrijf.

DONE YOURSELF

Online Excelerator Mastermind

Soms lijkt het allemaal zo makkelijk. Iedereen om je heen die maar met gemakt 10K omzet per maand haalt, die het hele verkoopproces volledig gestroomlijnd heeft en die zich volledig kan richten op haar klanten.

En ja, dat lijkt zo, maar ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat ook bij deze ondernemers er aan de achterkant vaak nog zoveel handmatig werk wordt verricht wat niet zichtbaar is voor de buitenwereld. Een VA die handmatig de facturen of een welkomstmail verstuurd.

Hoe zou het zijn wanneer jij dit allemaal kunt automatiseren en op deze manier meer tijd over houdt voor de leuke dingen in je bedrijf. 
En hoe fijn zou het zijn wanneer je deze stappen zelf kunt zetten, samen met mij een een support groep om je heen? Een groep waarin je niet alleen kunt sparren over je aanbod, maar ook hoe je dit technisch allemaal goed neer kunt zetten?