Mijn top-tips voordat je met je website aan de slag gaat! Download mijn websitechecklist!

M
 

Online Groeien met de 

Online Excelerator Mastermind

Life won’t change if you never take a turn

Iedere ondernemer heeft als doel te groeien

MASTERMIND

Soms lijkt het allemaal zo makkelijk. Iedereen om je heen die maar met gemakt 10K omzet per maand haalt, die het hele verkoopproces volledig gestroomlijnd heeft en die zich volledig kan richten op haar klanten.

En ja, dat lijkt zo, maar ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat ook bij deze ondernemers er aan de achterkant vaak nog zoveel handmatig werk wordt verricht wat niet zichtbaar is voor de buitenwereld. Een VA die handmatig de facturen verstuurd of een welkomstmail.

Hoe zou het zijn wanneer jij dit allemaal kunt automatiseren en op deze manier meer tijd over houdt voor de leuke dingen in je bedrijf. Het contact met je klanten, het bedenken van een nieuw aanbod?
En hoe fijn zou het zijn wanneer je deze stappen zelf kunt zetten, samen met mij een een support groep om je heen? Een groep waarin je niet alleen kunt sparren over je aanbod, maar ook hoe je dit technisch allemaal goed neer kunt zetten?

WELKOM BIJ DE ONLINE EXCELERATOR MASTERMIND

Een groep vrouwelijk ondernemers die elkaar verder helpt. Een groep die jou de kans geeft om te groeien en te verbinden. Niet alleen, maar met gelijkgestemden die in dezelfde fase van hun bedrijf zitten.

IK VERTEL JE HOE JE MET AUTOMATISEREN JE BEDRIJF VOORUIT KAN HELPEN

Misschien herken jij je in het onderstaande en vind je het leuk om samen met mij te kijken hoe jij verder kunt groeien. Plan dan direct je gratis kennismaking in!

DIT KAN JIJ OOK ALLEMAAL

HERKEN JE DIT?

JE KLANT GAAT VOOR ALLES

Zelf weet je dat je je business beter kunt inrichten en dat dat je uiteindelijk tijd (en omzet) gaat opleveren.
Maar je klanten verdienen hun moment en jij schuift je eigen plannen vooruit.
Believe me! Ik ken het als geen ander.

En precies daarom heb ik deze Mastermind opgericht.
Een groep vrouwelijke onderneemsters die elkaar versterkt, verbind en help wanneer je het even niet meer weet.
Mijn inbreng in deze groep is de techniek. Ik help je de juiste, duurzame keuzes te maken die jouw bedrijf helpen groeien.
Die jou helpen focus aan te brengen, die jou helpen je tijd aan de juiste dingen te besteden en die je uiteindelijk dus omzet opleveren.

ELKE MAAND VOORUIT

In deze Online Excelerator Mastermind groei je elke maand verder. Elk contactmoment met je klant nemen we onder de loep, elke stap in je bedrijf draagt bij aan strategische groei.

HOE KAN IK JE HELPEN

Time went by, I had to learnLife won’t change if you never take a turn
– Rondé – 

WAT KRIJG JE PRECIES…

N

Maandelijkse Masterclass

Maandelijks een masterclass over makkelijke en snel toepasbare tools die jouw leven als ondernemer makkelijker maken. Die de klantreis van jouw klant onvergetelijk maken

N

Maandelijkse Hotseat

Iedere maand een hotseat voor één van de leden van de Mastermind. In dit hotseat moment nemen we jouw bedrijf onder de loep. Waar sta je, waar wil je heen. Als groep supporten we jouw reis en ik geef je de technische tools die jou kunnen helpen je doel te bereiken

N

2 Live samenwerkdagen

Elke 6 maanden een live samenwerkdag.
Een dag waarin je aan je bedrijf werkt, stappen zet en kunt verbinden met de collega masterminders.
Deze dag ben ik er voor de technische ondersteuning van jouw processen.

N

Exclusieve WhatsApp groep

Whatsapp groep, exclusief voor leden waarin je dagelijks je voortgang, successen, maar ook je struggels en vastloop-momenten kunt delen. Ik ben in deze groep dagelijks actief om jouw meest dringende vragen direct te beantwoorden.

N

Extra: 1-op-1 strategiecalls

Als extra optie biedt ik je de mogelijkheid om 2x een 1-op-1 strategiecall met mij in te plannen. Een call waarin ik meekijk met jouw systemen en jouw bedrijf. We kijken samen naar de verbeteringen en oplossingen in zowel de techniek als de processen. 

Verander jij je bedrijf in 6 maanden?
Van een grote brij naar structuur?

 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou je bedrijf echt naar een hoger plan te trekken. Niet alleen jij en ik, maar met een groep gelijkgestemde dames. Doelen stellen, doelen halen, elkaar versterken door samen te werken.

HOE GAAN WE TE WERK?

Samen naar groei en verbinding in jouw bedrijf

Stap 1: Meld je direct aan

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je van mij een mail om jouw strategiegesprek in te plannen.
Zonder doel blijft je plan namelijk slechts een wens 😉

 

We gaan samen kijken waar jouw winst te behalen is en maken hiervoor een strak plan. 

Stap 2: Masterclasses en Masterminds

Na het strategiegesprek ontvang je van mij de data en links naar de Masterclasses en Masterminds (Hot Seat!) van de komende maand.
Bewaar deze goed en sla ze op in je agenda

Stap 3: Live samenwerken

(Voorlopig) 2x per jaar organiseer ik een live samenwerkdag. Als lid van de Online Excelerator Mastermind mag je hier kosteloos aan deelnemen. Ik zal alleen een kleine vergoeding vragen voor de koffie/thee en lunch. 

Is je lidmaatschap al verlopen? Maar je wil toch graag deelnemen? Geen probleem. Ik zal je een uitnodiging sturen en tegen betaling is deze dag ook voor jou beschikbaar. 

{

“Geweldige samenwerking met Nieske! Ze reageert snel op mijn technische vragen. Ze denkt met je mee en vertaalt het door naar een begrijpelijke taal, alleen maar complimenten! “

– NANCY VAN ECK – ECKXSTREME MARKETING

5

JAAR ERVARING ALS WEBBOUWER EN AUTOMATISEERDER

20+

JAAR ERVARING IN DE IT-SECTOR, ALS AUTOMATISEERDER EN IN MANAGEMENT

10

VERSCHILLENDE PROGRAMMA’S GEDRAAID OVER DE AFGELOPEN JAREN

35+

KLANTEN GEHOLPEN MET HET AUTOMATISEREN VAN HUN BEDRIJF DMV WEBSITES, FUNNELS, COMMUNITIES, BOEKHOUDING EN ONLINE LEEROMGEVINGEN

DOE NU MEE VOOR DE INTRODUCTIEPRIJS VAN €99 €49 P/MND

WHEN YOU INVEST IN BUSINESS YOU INVEST IN YOURSELF

Dit is wat we gaan doen!

1-op-1 strategiegesprek

In een strategiegesprek van 30 minuten bepalen we samen jouw doelen, zodat je een goed plan kunt maken om deze te halen

Maandelijkse Masterclasses

Een maandelijkse masterclass over makkelijke en snel toepasbare tools die jouw leven als ondernemer makkelijker maken. Die de klantreis van jouw klant onvergetelijk maken. En tools die bijdragen aan jouw doel.

 

Maandelijkse Mastermind

In ons maandelijkse mastermind zit één van jullie in de hotseat. We kijken naar waar je staat, waar je heen gaat en wat jou kan helpen daar te komen. De hele mastermind groep kan je helpen, verbinden en adviseren. Uiteraard help ik  je met tips rondom de tools en techniek.

Samenwerkdagen

2x per jaar organiseer ik een live samenwerkdag voor de (ex) clubleden. Een dag waarin je aan je bedrijf werkt, stappen zet en kunt verbinden met de collega Mastermind leden.

 

Exclusieve WhatsApp groep

Whatsapp groep, exclusief voor leden waarin je dagelijks je struggels, successen en voortang kunt delen. Ik ben in deze groep dagelijks actief om jouw meest dringende vragen direct te beantwoorden.

Extra: 1-op-1

Ben je lid, maar wil je nog wat extra ondersteuning. Even helemaal gericht op jou en jouw bedrijf. Dan bied ik je graag de mogelijkheid tot het bijboeken van 2 extra strategiegesprekken. Een call waarin ik met jou meekijk naar je systemen en meedenk in verbeteringen en oplossingen. Zowel in de techniek als in je processen.

IK KIJK ERNAAR UIT KENNIS MET JE TE MAKEN

LATEN WE EEN ZOOMGESPREK PLANNEN EN EEN KOP KOFFIE DRINKEN EN KIJKEN HOE IK JOU KAN HELPEN

“Helder, leuk en to the point

Nieske is een geweldige steun en toeverlaat voor iedereen die regelmatig vastloopt in de technische, marketingtechnische en Moneybird/boekhouding achtige zaken. Ze lost op, antwoordt en handelt snel en kan je goed coachen in je zakelijke aanpak. Het is echt een zegen om zo iemand in je business te hebben.”

Arati

Coach Sexueel Ontdekkingswerk

“Nieske is een vakvrouw en ook een heel prettig mens.

Ze is gedreven, duidelijk, denkt mee en zet kwaliteit neer. Ze reageert altijd heel snel op mijn vragen en stelt me gerust, het komt altijd goed! ”

Anneke

Studiekeuzebegeleider

“Dan roep ik ‘help!’ en dan redt ze me😄

Ik doe veel zelf maar als ik er niet uitkom, dan roep ik ‘help!’ en dan red ze me😄 . Ze heeft verstand van zaken, is meedenkend en ze heeft altijd een oplossing voor mijn vragen. Bel haar als je een website wilt laten bouwen of, zoals ik, ondersteuning zoekt voor dingen waar je zelf niet uitkomt”

Tasha

Rebalancing Coach

Weten of dit het juiste traject voor jou is?

Doe dan nu mijn quiz en kijk hoe toekomstgericht jouw bedrijf is.

Na het invullen van de quiz zul je de uitslag via de mail ontvangen. Daarna zul je van mij een aantal opvolgmails ontvangen over futureproof ondernemen.

JOUW INVESTERING

Kies de optie die bij je past en schrijf je vandaag nog in

1 maand lidmaatschap

Eénmalige betaling van €99  €49,00

6 maanden lidmaatschap

Eénmalige betaling van €550 €249

10% korting

3 maanden lidmaatschap

Eénmalige betaling van €297 €147