Weten wat je nodig heb om je website te (laten) maken? Download mijn websiteplanner!

M
 

Hey, Nieske hier

VOL TROTS BEN IK, DAT IK AL ZOVEEL ONDERNEEMSTERS HEB MOGEN HELPEN IN DE GROEI VAN HUN BEDRIJF. EN NU IS HET JOUW BEURT!

Wie is…TechNies? Dat ben ik, Nieske. Getrouwd met Gert-Jan en trotse moeder van twee (bijna) volwassen zoons.

En niet te vergeten gespecialiseerd in de technische ondersteuning van ondernemers. Zowel zelfstandig ondernemers als MKB.

Na mijn studies in de gezondheidszorg, besloot ik, lang lang geleden, het roer om te gooien en kwam ik in de IT terecht.
Van deze keuze heb ik nooit spijt gehad en heb ik met veel plezier – weliswaar werkzaam in verschillende functies en werkgebieden – mijn werk gedaan.

In mijn werk vind ik het leuk om het technische met het menselijke aspect te verbinden. In de online wereld is vrijwel alles mogelijk, maar wat heb je echt nodig om je doelen te bereiken? Mijn uitdaging is om samen met jou de allerbeste oplossing te vinden voor jouw bedrijf.

MIJN GRATIS AANBOD

Mijn missie is de digitale ontzorging van vrouwelijke ondernemers. Door het wegnemen van handmatige processen kun jij je klanten een fijnere en meer efficiente klantreis bieden. Wil je weten of dit wat voor jou is? Doe dan mijn quiz!

LATEN WE SAMEN WERKEN AAN JOUW GROEI

BEN JIJ TOE AAN DE VOLGENDE STAP? KAN JE WEL WAT HULP GEBRUIKEN?