Weten wat je nodig heb om je website te (laten) maken? Download mijn websiteplanner!

M
 

DONE FOR YOU

Automation VIP-dag

Tijdens een done-for-you Automation VIP dag zorg ik ervoor dat jouw belangrijkste taken worden geautomatiseerd.

Kort gezegd sta ik één hele dag tot jouw beschikking. Volledig aandacht voor jouw bedrijf.

Vooraf bereiden we precies voor waar ik deze dag aan ga werken, zodat ik op jouw dag effectief aan de slag kan.

Een VIP-dag speciaal voor jou

Hoe lekker zou het zijn wanneer je in één dag knopen kunt doorhakken en direct de technische roadblocks kunt aanpakken die jou tot nu toe tegenhouden om je producten of diensten goed te lanceeren.

Veel ondernemers hebben fantastische plannen, maar krijgen het niet voor elkaar om deze zelf uit te voeren, omdat ze vastlopen op de techniek. Super zonde!

IDEAAL VOOR ONDERNEEMSTER DIE:

Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen”

– MARK ZUCKERBERG –

Hoe werkt het?

ÉÉN DAG FULL FOCUS

De juiste dingen op het juiste moment

Met een VIP-dag focussen we ons volledig op jouw bedrijf en lossen de technische roadblocks direct op een praktische manier op. Doordat jij zelf nauw betrokken bent, kunnen er makkelijk knopen doorgehakt worden en boeken we snel het gewenste resultaat.

Een VIP-dag zoals deze is speciaal ontworpen om al jouw to-do’s op technisch gebied aan te pakken. Perfect voor ondernemers die geen maandelijkse kosten willen hebben aan een technische VA, maar vooral behoefte hebben aan ondersteuning bij de lancering van bijvoorbeeld een nieuw product of nieuwe dienst.

ZULLEN WE SAMEN AAN DE SLAG?

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM MET AUTOMATISERING JE BEDRIJF TE LATEN GROEIEN?

DIT IS HOE HET WERKT

Stap voor stap neem ik je mee en groei jij met je bedrijf

01

We starten met een kennismaking

Tijdens een online kennismakging hoor ik graag waar je nu staat met je bedrijf en welke plannen je hebt. Waar loop je op vast en zoek je hulp bij?

Op basis van dit gesprek bepalen we samen of een VIP-dag de passende oplossing is. 

02

Voorbereiding, door jou en door mij

Naar aanleiding van ons gesprek maak jij een lijstje met al je to-do’s. Het is belangrijk hier een prioriteit in aan te geven, zodat we op de VIP-dag zelf precies weten waar we mee beginnen. 

Denk dus vooral na over wat je het meeste oplevert qua tijd, geld of klanten

03

Full focus aan de slag VIP-dag

Op de geplande datum, ga ik voor je aan de slag. In de ochtend plannen we een korte afspraak online, om de laatste punten door te nemen. Daarna ga ik full focus exclusief voor jou aan de slag.
Alles wat deze dag afkomt is top!

Eventuele restpunten schuiven we door naar een nieuwe VIP-dag (of halve dag) of hierover maken we afzonderlijke afspraken.

{

“Ze denkt met je mee en vertaalt het door naar een begrijpelijke taal, alleen maar complimenten!”

Geweldige samenwerking met Nieske! Ik heb gebruik gemaakt van de automation VIP-dag en reageert snel op mijn overige technische vragen. Ze denkt met je mee en vertaalt het door naar een begrijpelijke taal, alleen maar complimenten!

NANCY VAN ECK – ECKXSTREME MARKETING

"Ze denkt met me mee en denkt in mogelijkheden. Het is heel fijn om met haar samen te werken."

Nieske heeft heel erg fijn Itijdens mijn VIP-dag het domein voor mijn website vastgelegd, WordPress geinstalleerd en de webshop eraan gekoppeld.  Wat helemaal fijn is, is dat ze ook mijn eigen administratie programma aan de webshop heeft gekoppeld. Ze denkt met me mee en denkt in mogelijkheden. Het is heel fijn om met haar samen te werken. Ik kon na haar installatie zelf aan de slag met het bouwen van mijn website en de elementen die mij niet lukte, kon ik weer bij haar neerleggen. 

ELISE VISSER – THE BOLD AGENCY

Lees mijn laatste blogs

Podcast: Rust en Ruimte door Automatiseren

Podcast: Rust en Ruimte door Automatiseren

Afgelopen maandag werkte ik met Nancy van Eckxstreme Marketing samen aan haar bedrijf. Zo gezellig, want 1x in de zoveel tijd komen we bij elkaar in een restaurant halverwege en werken we een paar uur samen aan onze bedrijven. Nancy helpt mij met mijn marketing en ik...

Slimme vragen voor je webbouwer: Zo kies je wijs!

Slimme vragen voor je webbouwer: Zo kies je wijs!

Hey daar, fantastische onderneemster! We staan aan de vooravond van iets groots – jouw besluit om te investeren in een website. Ja, het lijkt misschien een sprong in het diepe. Kosten, technobabbel, en die grote vraag: wie kan jou helpen je bedrijf digitaal tot leven...

De Perfecte Start van Jouw Website: Bereid je Voor!

De Perfecte Start van Jouw Website: Bereid je Voor!

Eén van de meest voorkomende taken die ik als jouw partner in automatisering uit handen neem, is het bouwen van je website. Veel van de onderneemsters met wie ik werk vinden het spannend om met hun website aan de slag te gaan. Ik krijg vaak de vraag: 'Hoe komt het...