Mijn top-tips voordat je met je website aan de slag gaat! Download mijn websitechecklist!

M
 

Jouw nieuwe website

Meer dan een visitekaartje, een website die klanten aantrekt en omzet genereert. 

WEBSITE DONE FOR YOU

Ben jij klaar om je online zichtbaarheid te verhogen?
Om samen een website te maken die niet alleen aansluit bij jouw waarden en normen, maar die jou ook De klanten geeft die precies bij je passen!

Jij bent een gepassioneerd en gedreven onderneemster die klaar is voor de volgende stap. Jouw bedrijf verdient een website die niet alleen jouw ideale klant aanspreekt op een persoonlijke manier, maar ook naadloos aansluit bij zijn/haar wensen. Een website die meer is dan een digitaal visitekaartje; een onmisbare schakel in het aantrekken van klanten en het genereren van meer omzet.

Uniek, net zoals jij

Met mijn bedrijf TechNies kan ik mijn twee beste kwaliteiten combineren; mijn technische knowhow en de persoonlijke touch.
Jouw website wordt niet alleen een reflectie van je bedrijf, maar gaat je ook helpen meer tijd en rust te krijgen. Met mijn ervaring zorg ik er namelijk voor dat je website werkt vóór jou, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Efficienter werken, meer over houden aan winst, dat is wat je als ondernemer voor ogen hebt toch? En wat dacht je van meer écht contact met je klanten of meer goede ideeën de wereld in ‘slingeren’.
En dat is precis waar ik jou mee help!

In het proces van het bouwen van je website kijk ik niet alleen naar je website, maar help ik je ook deze zo in te zetten dat je minder handmatig werk hoeft te doen, zodat jij uiteindelijk meer tijd, rust en ruimte overhoudt.

WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ WEBSITE DONE FOR YOU ∴ 

Want wil jij ook…

Iemand die aan een half woord genoeg heeft?

Een website die precies de goede klanten aanspreekt?

Waarop je zelf makkelijk aanpassingen kunt doen?

Tijd overhouden, omdat je website jouw werk uit handen neemt?

Jij bent een kei in je vak, je werkt hard en hebt een enorme passie voor wat je doet. Je werkt vaak vanuit intuitie en spiritualiteit, maar ook deels vanuit ratio en met beide benen op de grond. Je zoekt een webbouwer die hierin meegaat en met je mee kan denken. 

Als vrouwelijke webbouwer snap ik waar je vandaan komt en spreek ik jouw taal. Geen moeilijke taal of vakjargon dus! Nee, ik doe er alles aan om het zo begrijpelijk en makkelijk mogelijk te houden. 

Ik denk graag met je mee en geef je dus ook (on)gevraagd advies over je website én je onderneming. 
Samen zetten wij in no-time jouw website neer, zodat je de klanten kunt aanspreken die bij jou passen.

HOE WERK IK?

Een website bouwen is voor mij heel simpel, maar ik doe het graag samen.

(online) Kennismaking

Na het lezen van deze pagina ben je eruit! Je wilt een nieuwe website laten bouwen en neemt contact met me op.
We plannen een kennismaking in om te bepspreken wat jouw wensen precies zijn. Voorafgaand aan deze kennismaking kun je altijd mijn websiteplanner downloaden.  Aan de hand van ons gesprek én deze planner kunnen we samen bepalen welke pagina’s er moeten komen.

Op basis van deze informatie ontvang je van mij een voorstel op maat.

Website bouwen

Na een akkoord op mijn voorstel gaan we beide aan de slag. Ik doe alle technische voorbereidingen en jij hebt je huiswerk voor kleuren, branding en teksten. 

Ik kan pas met de website beginnen als ik alles ontvangen heb wat ik nodig heb: logo, kleurenpallet, branding en/of huisstijl, beeldmateriaal én alle teksten. Je mag me ook inspiratie doorsturen, websites die je mooi vindt of stijlen die je aanspreken.

 

Website bouwen

In de – vooraf geplande – week ga ik voor je aan de slag.

Op basis van de door jou aangeleverde content, branding en de inhoud van de websiteplanner, zet ik de basis helemaal klaar. Denk hierbij aan het menu, de kleuren, lettertypes en stijlelementen. 
Ik bouw de eerste pagina en leg die ter goedkeuring aan je voor. 

Daarna maak ik de overige pagina’s en heb je de eerste feedback ronde. 

Reviewronde 1

Zodra ik de goedkeuring heb op de eerste pagina, maak ik de overige pagina’s. 

Deze sluiten dus qua look and feel helemaal op elkaar aan. 

Zodra ik alle afgesproken pagina’s heb gemaakt, draag ik de website in concept aan je over voor de eerste review ronde. We nemen jouw feedback samen door. Dat kan telefonisch of via Zoom. 

 

Reviewronde 2

Ik verwerk alle opmerkingen uit de eerste reviewronde én test de website nog helemaal door. Ik zorg ervoor dat alle linkjes werken en dat dat website op alle devices goed getoond wordt. 

Zodra ik dit gedaan heb, kan jij de website nog helemaal doorlopen en de laatste resultaten aan me doorgeven. 
Dit is de laatste review voordat de website live gezet kan worden. 

Live zetten website

Is de website helemaal naar wens? 
En werkt deze ook technisch helemaal zoals het hoort? 

Dan zet ik op een afgesproken moment de website voor je live. Hiervoor heb ik, afhankelijk van waar de website is gebouwd, een aantal uren voor nodig. 

Daarna….gefeliciteerd met je nieuwe website 🥂 en 💐

Extra pagina’s

Heb je meerdere diensten of wil je bijvoorbeeld een blogpagina toevoegen. Dan redden we het misschien niet met 6 pagina’s. 
Extra pagina’s toevoegen kan zonder problemen. Tijdens onze kickoff en aan de hand van de ingevulde websiteplanner kijken we precies wat jij nodig hebt. 

De prijs voor elke extra pagina 

€ 75

(excl. BTW)

Wat krijg je?

 • 6 standaard contentpagina’s
 • Instagram linkinbio-pagina
 • 2 pagina’s voor de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring
 • Levenslang gebruik van het Divi thema (t.w.v. $250) inclusief recht op alle updates.
 • Alle plugins die nodig zijn om je website snel, veilig en vindbaar voor de zoekmachines te houden
 • Persoonlijke video’s waarmee je zelf wijzigingen op je website kunt doen
 • Cookie melding in je eigen huisstijl

Volledig pakket

€ 1999

(excl. BTW)

WooCommerce Webshop

Voor iedereen die zijn producten óf diensten online wil verkopen!
Ik bouw jouw webshop in je eigen stijl, zodat deze volledig intergreert in je website.
Ik leg de koppeling met Mollie, zodat je betalingen kunt ontvangen én ik koppel jouw webshop met Moneybird als je daar gebruik van maakt. Dan blijft ook meteen jouw hele administratie op orde.

€ 425

(excl. BTW)

Veelgestelde vragen

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja!
Ik besef me dat een website een flinke investering is. Je kunt daarom bij mij in 2 termijnen betalen.
De eerste betaling moet binnen zijn op het moment dat ik ga starten met mijn werkzaamheden. De tweede betaling op het moment dat we de website live gaan zetten.

Mocht je aan 2 termijnen niet genoeg hebben, neem dan even contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Kan jij de hosting regelen?

De websites van mijzelf en mijn klanten regel ik altijd bij TransIp. Je kunt dit zelf bij hun regelen, maar je kunt het ook via mij doen.

Tijdens onze kennismaking kan ik je alles vertellen over de mogelijkheden, benodigdheden en de prijzen.

Wat moet ik bij je aanleveren, voordat je gaat starten?

In onze kennismaking neem ik alles met je door. Afhankelijk van jouw wensen heb ik misschien wat extra’s nodig. Wat ik in ieder geval nodig heb om te kunnen starten:

– Toegang tot je hosting (als je deze in eigen beheer hebt)

– Jouw huisstijl (kleuren, lettertypes en stijlelementen)*

– Afbeeldingen en foto’s die je op je website wil gebruiken

– De teksten voor alle pagina’s die ik voor je bouw

 

* Heb je deze nog niet? Dan kun je je altijd inschrijven voor mijn Winstgevende Website Toolkit; een kort online programma, waarin ik je in 5 video’s vertel wat belangrijk is en waarin je zelf aan de slag gaat met het ontwikkelen van je eigen huisstijldocument. 

Kan ik ook zelf 'dingen' aan mijn website doen?

Jazeker!

Bij het opleveren van je website, ontvang je van mij een persoonlijke video, waarin ik je uitleg hoe je zelf de meest basale wijzigingen kunt doen. Je ben op die manier niet voor elke wijziging van mij afhankelijk. 

Wil je dat niet? 
Dan is mijn Wing Woman Partnership speciaal voor jou!
Voor een x-aantal uren per maand sta ik tot je beschikking voor:
– aanpassingen aan je website 
– koppeling met systemen of het inrichten van je mailfunnel
– alle overige technische zaken

Ik ben Nieske

Jarenlang heb ik in de IT-wereld mijn mannelijke energie (yang) ontwikkeld; plannen, organiseren en ratio. Mijn vrouwelijke energie (yin); verbinden, creeëren en groeien, bleef achter.

En precies daarom ben ik een ander pad ingeslagen. Een pad waarbij ik, vanuit verbinding, mijn kennis kan delen. Het technische kan verbinden met het menselijke. Om op die manier de online zichtbaarheid en de groei van vrouwelijke coaches te vergroten. 

In de online wereld is vrijwel alles mogelijk, maar wat heb je echt nodig om je doelen én je ideale klant te bereiken? En hoe zorg je ervoor dat je dit doet vanuit jezelf en je eigen kracht en kunde. 

Mijn uitdaging is om samen met jou de allerbeste oplossing te vinden voor jouw bedrijf. 

Wat weetjes over mij:

 • Ik kan helemaal opgaan in opdrachten waarbij ik op technisch en creatief vlak word uitgedaagd. 
 • Ik loop dan ook warm voor opdrachten, waarin ik het vertrouwen krijg om naar eigen inzicht te mogen bouwen. 
 • En daarom werk ik graag met vrouwelijke onderneemsters die een bedrijf hebben met een zorgzame component en die spiritueel zijn ingesteld. 
 • Vaak krijg ik te horen dat ik zo fijn ben in de communicatie, zonder vakjargon, in begrijpelijke taal!
 • Naast mijn bedrijf TechNies, ben ik mede-eigenaar van een lokale sportschool (SportLokaal). Dat betekent dat ik mijn tijd moet verdelen en dat het soms even duurt voordat je antwoord krijgt op een mail. Echter, dat duurt nooit meer dan 2 dagen. 

SAMENWERKEN AAN EEN STERKE TOEKOMST

EEN MAATWERK OPLOSSING DIE JOUW ONDERNEMING HELPT GROEIEN

Weten of dit het juiste traject voor jou is?

Doe dan nu mijn quiz en kijk hoe toekomstgericht jouw bedrijf is.

Na het invullen van de quiz zul je de uitslag via de mail ontvangen. Daarna zul je van mij een aantal opvolgmails ontvangen over futureproof ondernemen.

NIEUWSGIERIG?

Lees mijn laatste blogs

Podcast: Rust en Ruimte door Automatiseren

Podcast: Rust en Ruimte door Automatiseren

Afgelopen maandag werkte ik met Nancy van Eckxstreme Marketing samen aan haar bedrijf. Zo gezellig, want 1x in de zoveel tijd komen we bij elkaar in een restaurant halverwege en werken we een paar uur samen aan onze bedrijven. Nancy helpt mij met mijn marketing en ik...

Slimme vragen voor je webbouwer: Zo kies je wijs!

Slimme vragen voor je webbouwer: Zo kies je wijs!

Hey daar, fantastische onderneemster! We staan aan de vooravond van iets groots – jouw besluit om te investeren in een website. Ja, het lijkt misschien een sprong in het diepe. Kosten, technobabbel, en die grote vraag: wie kan jou helpen je bedrijf digitaal tot leven...

De Perfecte Start van Jouw Website: Bereid je Voor!

De Perfecte Start van Jouw Website: Bereid je Voor!

Eén van de meest voorkomende taken die ik als jouw partner in automatisering uit handen neem, is het bouwen van je website. Veel van de onderneemsters met wie ik werk vinden het spannend om met hun website aan de slag te gaan. Ik krijg vaak de vraag: 'Hoe komt het...