Welkom!

Ik ben TechNies

 

WIE IS…

TechNies? Dat ben ik, Nieske. Getrouwd met Gert-Jan en trotse moeder van twee.

En niet te vergeten gespecialiseerd in de technische ondersteuning van ondernemers en ZZP-ers.

Met een achtergrond in de gezondheidszorg ben ik jaren geleden bij toeval in de ICT gerold. En daar ben ik – weliswaar werkzaam in verschillende functies en werkgebieden – nooit meer weggegaan.

In mijn werk vind ik het leuk om het technische met het menselijke aspect te verbinden. In de online wereld is vrijwel alles mogelijk, maar wat heb je echt nodig om je doelen te bereiken? Mijn uitdaging is om samen met jou de allerbeste oplossing te vinden voor jouw bedrijf.

TechNies ten voeten uit

Ik ben een teamspeler. Ik vind samenwerken heerlijk en ben er van overtuigd dat je door samenwerking tot de mooiste resultaten kunt komen.

Hulpvaardigheid zit in mijn DNA. Ik vind het zinvol en leuk om anderen te helpen. Zoals jou, bij het realiseren van je ambities. Hoewel ik goed mijn grenzen aangeef, is niet snel een vraag te gek.

Doelgericht. Het is belangrijk om doelen voor jezelf te stellen, dit maakt dat je blijft groeien. In mijn werk stel ik doelen voor de werkzaamheden die ik uitvoer, maar ook bij de manier waarop ik met mijn klanten wil omgaan. Ik ben er voor jou en houd daarom altijd jouw doelen voor ogen bij het werk dat ik voor je doe.

Betrouwbaar. Mag je dat over jezelf zeggen? In ieder geval maak ik graag heldere afspraken (en kom die ook na) zodat we alle twee weten waar we aan toe zijn!

Wil je weten waar ik jou bij kan helpen?
Bel of mail me en we spreken af.