Weten hoe jij tijd kunt besparen in jouw bedrijf? Doe de test!

M
 

Terug naar de kern in 3 maanden

In dit partnership van 3 maanden brengen we samen, met behulp van automatisering, jouw brij aan systemen en handmatige handelingen terug naar de kern. De customer journey van jouw klanten staat hierbij voorop.

WING WOMAN PARTNERSHIP

VAN EEN BRIJ AAN TOOLS NAAR OVERZICHT EN STRUCTUUR

Ik hou van die glimlach op de gezichten van mijn klanten als ik ze
kan vertellen dat ze een abonnement kunnen opzeggen of een
andere kostenbesparing kunnen doorvoeren. Het gaat natuurlijk
meestal niet om die paar tientjes, maar wel om het gevoel alles nog
beter onder controle te hebben.

Hey, ik ben Nieske en ik help jouw je bedrijf te automatiseren

Als Wing Woman van vele ambitieuze ondernemers die meer dan 10k omzet per maand halen, help ik niet alleen om de systemen op orde te houden, maar om het hele bedrijf future proof te maken en te houden

Efficienter werken, meer over houden aan winst. Dat is waar je voor onderneemt toch? En wat dacht je van meer contact met je klanten of meer goede ideeën de wereld in ‘slingeren’. 

Dat is waar ik je met het Wing Woman Partnership mee help. Aanpassingen doen in je bedrijf, je tools en je processen, zodat jij uiteindelijk meer overhoudt. 

Zo’n aanpassing in hun bedrijf kan ik alleen doen als ik alles in kaart heb, precies weet hoe de processen nu verlopen en waar je naartoe wilt in de (nabije) toekomst. Want dan kan ik kijken naar het vereenvoudigen van systemen en tools.

FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  · FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  · FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  · FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  · FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  · FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  · FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  · FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  · FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  · FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  · FLY HIGH MET HET WING WOMAN PARTNERSHIP  ·

Leg jij je focus op de juiste zaken? Dan doe ik de techniek!

Jij hebt een missie en een visie en je wilt dat je bedrijf je hierin zo goed mogelijk ondersteunt. Toch doe je (of je VA) nog steeds dingen handmatig. Een factuur sturen, een bevestigingsmail etc.
Jouw focus ligt hierdoor niet meer bij wat je wil bereiken, maar bij het dagelijks hoog houden van alle ballen. Geen dag meer echt vrij! 
En precies dat is wat je niet wilde toen je ging ondernemen. 

Met het Wing Woman Partnership leggen we een nieuwe basis voor jou en je klanten. Geen brij aan systemen, maar alleen dat wat je écht nodig hebt en bij alles wat we doen ligt de focus op de reis van jouw klant. 

Voor wie is dit traject geschikt?

Meer dan 10k per maand omzet

Meer dan 4 systemen gebruikt

Die systemen al langere tijd hebt draaien

Je recent flink bent gegroeid of verwacht dit te gaan doen

WAT GAAN WE DOEN?

Het Wing Woman Partnership is simpel, maar doen we samen

Live Strategiedag

Tijdens een livedag gaan we je bedrijf, de processen en de systemen flink onder de loep nemen. Waar sta je nu, waar wil je heen. 
Hieruit volgt een volledig maatwerk advies. 

Vaste uren per week

In de maanden die komen werk ik 4 uur per week aan de vereenvoudiging van jouw processen met behulp van automatisering. De klantreis heeft hier altijd de eerste prioriteit. 

We implementeren nieuwe processen, nieuwe producten en nieuwe tools waar nodig. 

Focus en aandacht

Al tijdens het traject zul je merken dat jij meer focus kunt aanbrengen. Jij kunt je richten op je klanten en op je aanbod. 

Na 3 maanden kijken we wat nodig is. Je kunt me hierna structureel inhuren of bijvoorbeeld rondom een nieuwe lancering. 

SAMENWERKEN AAN EEN STERKE TOEKOMST

EEN MAATWERK OPLOSSING DIE JOUW ONDERNEMING FUTURE PROOF MAAKT

Weten of dit het juiste traject voor jou is?

Doe dan nu mijn quiz en kijk hoe toekomstgericht jouw bedrijf is.

Na het invullen van de quiz zul je de uitslag via de mail ontvangen. Daarna zul je van mij een aantal opvolgmails ontvangen over futureproof ondernemen.

NIEUWSGIERIG?

Lees mijn laatste blogs

In verbinding met je klant door automatiseren

In verbinding met je klant door automatiseren

Kim en ik hebben elkaar leren kennen toen wij voor dezelfde werkgever werkte. Kim was HR manager en ik Manager Software Ontwikkeling.We hadden op zich niet zoveel met elkaar te maken, maar liepen wel hetzelfde pad. Ongeveer gelijktijdig zijn wij vertrokken bij deze...

Wat is het verschil tussen een domeinnaam en hosting?

Wat is het verschil tussen een domeinnaam en hosting?

Deze week bouwde ik een website voor een nieuwe klant. We raakten in een verwarrend gesprek waaruit bleek dat niet voor iedereen het duidelijk is dat er een verschil zit tussen je hosting en je domeinnaam. Zelf denk ik dat dit komt omdat je je domeinnaam vaak bij...