Nieske Schimmel - TechNies

Knopen doorhakken en gaan!

Je website staat al een tijdje en die levert jou de klanten op die je wilt.
Toch loop je nog tegen technische roadblocks aan die jou ervan weerhouden om een nieuwe dienst of product goed te kunnen lanceren.

Dan is een VIP-dag jouw oplossing!

Hoe lekker zou het zijn wanneer je in één dag knopen kunt doorhakken en direct de technische roadblocks kunt aanpakken die jouw tot nu toe tegenhouden om je producten of diensten goed te lanceeren.

Veel ondernemers hebben fantastische plannen, maar krijgen het niet voor elkaar om deze zelf uit te voeren, omdat ze vastlopen op de techniek. Super zonde!

Ideaal voor elke vrouwelijke ondernemer die:

Hulp nodig heeft bij de techniek, maar wel snel wil schakelen en knopen wil doorhakkene

(Nog) Geen technisch VA op maandbasis wil inhuren

Haar bedrijf professioneel wil laten groeien

Met een TechNies VIP-dag focussen we ons volledig op jouw bedrijf en lossen de technische roadblocks direct op een praktische manier op. Doordat jij zelf nauw betrokken bent, kunnen er makkelijk knopen doorgehakt worden en boeken we snel het gewenste resultaat.

Een VIP-dag zoals deze is speciaal ontworpen om al jouw to-do’s op technisch gebied aan te pakken. Perfect voor ondernemers die geen maandelijkse kosten willen hebben aan een technische VA, maar vooral behoefte hebben aan ondersteuning bij de lancering van bijvoorbeeld een nieuw product of nieuwe dienst.

Stop dus met uitstellen, vastlopen en twijfelen!
Geef jezelf en je bedrijf deze boost.

Door mij voor één dag te boeken (of meerdere dagen, afhankelijk van jouw to-do lijst), kun jij snel en efficient jouw dienstenaanbod verbeteren, snel jouw nieuwe product lanceren en vooral met focus verder. 

Opzet van de VIP-dag

1. Kennismaking

Online plan ik met jou een kennismaking in. Hierbij hoor ik heel graag waar je nu staat met je bedrijf en welke plannen je hebt. 
Vertel me alsjeblieft waar je nu naar toe loopt en waar je op dit moment op vastloopt. 

Op basis van dit gesprek bepalen we samen of een VIP-dag de passende oplossing is. 

2. Voorbereiding

Naar aanleiding van ons gesprek maak jij een lijstje met al je to-do’s. Het is belangrijk hier een prioriteit in aan te geven, zodat we op de VIP-dag zelf precies weten waar we mee beginnen. 

3. Live VIP-dag

Op de geplande datum komen we bij elkaar en werken we jouw to-do lijstje stap voor stap door. We hebben de tijd van 10:00 tot 16:00 uur en proberen deze tijd zo efficient mogelijk te gebruiken. Alles wat deze dag afkomt is top! 

Eventuele restpunten schuiven we door naar een nieuwe VIP-dag (of halve dag) of hierover maken we afzonderlijke afspraken. 

Nieske Schimmel - TechNies

Investering

De investering voor de volledig VIP-dag op een datum naar keuze is 1500 euro.*

Denk jij nu: Ja, zo’n VIP-dag is precies wat ik nodig heb. Dit gaat mij helpen de boel op de rit te krijgen?

Stuur dan een mail naar nieske@technies.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Of plan direct jouw kennismaking in. Dan hoor ik meteen waar je nu tegenaan loopt en kunnen we direct de VIP-dag inplannen. 

 

 

 

 

*excl. BTW en excl. reiskosten wanneer ik naar jouw eigen gekozen locatie toekom.

Is er iets wat je nu nog tegenhoudt?
Ik beantwoord graag de meest gestelde vragen

Op welke dagen kan ik een VIP-dag plannen?

VIP-dagen zijn zowel voor jou als voor mij intensieve dagen.
Ik doe dan ook maximaal 3 VIP-dagen per maand. 

De dag stemmen we onderling af. 

Wat heb ik nodig voor de VIP-dag?

We hebben op de VIP-dag ruim de tijd om technische zaken echt op te pakken. 
Daarvoor is het wel belangrijk dat je een duidelijk overzicht hebt van wat er moet gebeuren en wat prioriteit heeft. Hiermee zorgen we er samen voor dat we aan de juiste dingen werken. 

Eventuele ‘restpunten’ op jouw lijstje kunnen we doorschuiven naar een nieuwe VIP-dag (of halve dag) of maken we afzonderlijke afspraken over.