Vraagje… 

Hoe zou jij het vinden om je eigen website te bouwen in slechts 2 dagen?

(zelfs als je helemaal niet technisch bent!)

Nieuwe data

September
donderdag 1 en 15 september
of
zaterdag 3 en 17 september

Oktober
vrijdag 7 en 21 oktober
of
zaterdag 15 en 29 oktober

“Je eigen website bouwen hoeft niet moeilijk te zijn.”

Wil jij niet ook graag…

Een website dit jou helpt klanten te trekken en je bedrijf te laten groeien?

 • Zonder dat je er zelf zoveel tijd in moet steken om alles maar zelf uit te vinden?
 • Zonder gefrustreerd te raken en je gestressed te voelen
 • Zonder ook maar één regel te hoeven ‘coderen’

Ben jij er klaar voor om 10 keer sneller samen te bouwen dan alleen?

  En…eindelijk die website van je ToDo lijstje te schrappen?

  En…eindelijk die klanten aan te trekken die je graag wilt hebben?

  En…dat allemaal zonder stress en paniek?

  The only impossible yourney is the one you never begin
  Tony Robbins

  Mijn laatste vraag…
  Wil jij…

  Een website bouwen die precies laat zien wie jij bent, waar je voor staat en die jouw ideale klant aantrekt?

  Waardoor je snel online zichtbaar bent

  Door je website van het begin tot het einde zelf te bouwen, kun je je zichtbaarheid vergroten en je op die manier onderscheiden van de rest.

  Een website die er niet alleen mooi uitziet

  Een website die er niet alleen supermooi uitziet, maar die ook bezoekers omzet naar klanten, consequent nieuwe aankopen oplevert.

  En die je zelf kunt onderhouden

  Door deze stapsgewijze training te volgen, waar je eigenlijk niet fout kunt gaat. Je weet alle ins en outs van jouw site en kunt dus in de toekomst het meeste zelf aanpassen.

  Wanneer je al tot hier hebt gelezen, denk ik dat dit echt is wat jij wil. Jij wil die website!
  Deze tweedaagse training is alles wat jij nodig hebt
  Zelfs als je denkt dat je het niet kan…nog niet ?

  Samen TechNies Workshop

  In deze 2-daagse workshop bouw jij volledig zelf je eigen website.
  Ik neem je persoonlijk mee door alle stappen die gezet moeten worden. De belangrijkste plugins die je gaat installeren, de eerste pagina’s, de koppeling met je social media én de koppeling met je mailmarketing systeem. Het komt allemaal aan bod. 

  Het écht techniese ? deel neem ik je uit handen, maar de rest doe je allemaal zelf. Een reis die we samen afleggen. 

  Geen geklooi. Geen stress meer. Geen verloren tijd.

  Wat gaan we deze 2 dagen doen?

  Deze 2-daagse workshop draait volledig om het opbouwen van je website. Het is dus wel handig om wat dingen voorbereid te hebben. 

  VOORBEREIDING

  Mijn ervaring is dat het bouwen van een website wel 3x zo snel gaat wanneer je eerst goed hebt nagedacht over inhoud. Daarom krijg je bij je inschrijving voor deze Workshop Website Bouwen mijn websiteplanner toegestuurd.

  Heb jij bijvoorbeeld al een domeinnaam vastgelegd en de webhosting hiervoor geregeld?
  Heb jij al zicht op welke diensten je gaat bieden en heb je hier de teksten voor geschreven, afbeeldingen bij gezocht etc.

  Wanneer jij de planner volledig hebt ingevuld en de teksten voor al je diensten hebt geschreven (of laten schrijven), heb je je hele website op papier staan. Het bouwen van je website is nu eigenlijk alleen nog maar een invuloefening.

  Zodra je de gegevens van je hosting hebt, zorg ik ervoor dat de écht technische delen je uit handen worden genomen. Ik zal WordPress en het Divi thema voor je installeren én ervoor zorgen dat je website beveiligd is met een SSL-certificaat (zodat het slotje in de balk te zien is).

  DAG 1

  De eerste opzet van je website is belangrijk!
  We beginnen met een korte instructie van WordPress en lopen alle standaard eigenschappen door. We schonen het eea op zodat jij met een schone lei kunt beginnen met bouwen.

  Daarna gaan we stap voor stap jouw website bouwen. Hierbij maken we gebruik van het materiaal dat je hebt geschreven en verzameld.
  Geen zorgen…je hoeft geen regel code te schrijven. Het Divi thema wat ik gebruik is een zogenaamde visuele bouwer. Je sleept / klikt alle elementen (teksten, afbeeldingen, opt-in, contactformulieren etc) zo op z’n plek. Met behulp van kleuren zie je precies wat je aan het doen bent. En…dankzij de verschillende templates hoef je niet met een lege pagina te beginnen.

  Aan het einde van deze dag heb jij al jouw pagina’s in eerste opzet staan. Alle pagina’s hebben we in het menu gezet zodat de bezoekers op je website niet verdwalen. We hebben van de eerste pagina’s de kleuren en eventuele indeling gewijzigd zodat ze precies zijn zoals jij ze wilt. De overige pagina’s kan je na deze workshop zelf verder invullen.

  Met alles wat je deze dag leert, kun je zelf in de komende 2 weken verder aan de slag.
  Uiteraard heb je in de tussenliggende week de mogelijkheid om vragen te stellen. Dat kan in de Facebookgroep, maar ook in de Zoomsessie op donderdagavond.

   

  DAG 2

  Je website staat!
  Maar….er zijn een aantal dingen die je extra moet en kunt doen om het nog beter te maken.

  De nieuwe privacywet verplicht je om een privacyverklaring en cookie melding op je website te zetten. Daar ga ik je vandaag mee helpen.

  In de vorige sessie heb je al wel je contactpagina gemaakt, maar je wil natuurlijk ook dat de mail die verstuurd wordt, bij jou aankomt. Ook dat gaan we regelen.

  En misschien heb je wel een weggever op je website. Eentje waarbij je bezoeker een mailadres achterlaat en dan jouw checklist, ebook, etc ontvangt. Dat betekent dat we een koppeling moeten leggen met je emailmarketingsysteem en dat we daar de eerste opvolgmails zullen gaan inrichten.

  En dan tot slot het onderhoud. Ik wil heel graag dat als jij deze dagen hebt doorlopen dat je daarna het onderhoud aan je website zelf kunt doen. Hoe maak je nou een backup, waar zet je die neer en hoe voer je daarna op een goede manier alle updates door. Ik leer het je.

   

  Wat krijg je? 

  Mijn online training ‘Samen TechNies’

  Tot 3 maanden na de workshop krijg je gratis toegang tot de online training. Hierin kun je alles uit de workshop nog eens rustig nakijken.

  (Waarde: €795)

  Toegang tot de besloten interactieve Facebook Groep

  Toegang tot mijn besloten facebook groep. Een groep met gelijkgestemden die allemaal hetzelfde doel hebben als jij. Een groep die met je meedenkt, je on-track houdt en een uitbreiding van je netwerk. Deze groep is exclusief voor deelnemers aan deze training

  (Waarde: €225)

   

  TechNiese installatie

  Ik neem je alle zorgen rondom de technische installatie uit handen. Ik heb gemerkt dat dat juist het deel is waar zo veel mensen van in de kramp schieten. No worries….ik doe dat voor jou

  (Waarde: €150)

  Divi thema / builder Licentie

  Levenslange toegang tot het premium thema van Elegant Themes, Divi. Dit thema gebruik ik voor de bouw van al mijn websites en het thema wat je in de training aangeleerd wordt.

  (Waarde: €249)

  Wekelijkse Support Calls

  Ik heb elke week een support call online. Hierbij kun je aansluiten zodat je tijdig je vragen kunt stellen en hulp kunt inroepen. Dit zorgt ervoor dat jij op schema blijft. Tot 3 maanden na de training kun jij kosteloos deelnemen.

  (Waarde: €225)

  De websiteplanner

  Na inschrijving ontvang je de websiteplanner en loop ik deze één op één met je door. Zo weet je zeker dat je overal aan gedacht hebt en goed voorbereid aan de slag kunt.

  (Waarde:€150)

  Totale waarde €1794

  Ik bied deze workshop nu aan voor

  €975

  Creëer je eigen website met jouw eigen verhaal

  Wat is het resultaat na de 2-daagse workshop?

  Jij hebt alle kennis opgedaan om zelf een website te bouwen met WordPress en Divi.

  Je eigen website staat online. Een website waar je trots op kunt zijn en waarmee je klanten gaat trekken.

  Je weet zelf hoe je je website kunt onderhouden. Aanpassingen doen, veilig houden etc… je draait er je hand niet meer voor om

  Je hebt je netwerk uitgebreid omdat je met een aantal hele leuke andere ondernemers die avontuur bent aangegaan. Een netwerk waarmee je kunt sparren en waarin je je vragen kunt stellen.

  Als VA ben je in staat om ook voor je eigen klanten hun website te bouwen, aan te passen en/of te onderhouden

  Je website is nooit af. Omdat jij groeit in je bedrijf en je bedrijf groeit met jou, zal ook je website moeten meegroeien of veranderen. Elke keer weer kleine aanpassingen die je vanaf nu zelf kunt doen. Je hoeft dus geen dure webbouwer meer in te schakelen (maar dat mag natuurlijk wel ?)

  Hoe weet ik

  Of dit iets voor mij is?

  Deze workshop is super-geschikt voor jou als je

  • Een startende coach of VA bent.
  • Echt resultaat wilt halen en je er dus écht voor gaat. Commitment en focus dus
  • Begrijpt dat een website een sterk fundament kan zijn voor al je andere online marketing activiteiten
  • Van jezelf weet dat je het wel kan, maar alleen de juiste begeleiding en de juiste stappen nodig hebt.

   

  Is er iets wat je nu nog tegenhoudt?
  Ik beantwoord graag de meest gestelde vragen

  Wanneer kan ik starten?

  Ik bied deze workshop 4x per jaar aan.
  Hou er rekening mee dat er wel wat voorbereiding aan vooraf gaat, dus schrijf je tijdig in. Je hebt dan voldoende tijd om de websiteplanner in te vullen, je domeinnaam en hosting te regelen en het geeft mij voldoende tijd om de technische installatie te doen.

  Ik heb nog geen domeinnaam, kan jij me daarmee helpen?

  Om een website te kunnen bouwen heb je vooraf een aantal dingen nodig. Ook dit staat in de websiteplanner opgenomen.
  Je domeinnaam, je hosting en een installatie van WordPress is nodig. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je van mij hier meer informatie over.

  Hoeveel deelnemers zijn er?

  Om voldoende ruimte voor individuele begeleiding te hebben en jullie allemaal goed te kunnen helpen, heeft de workshop een maximum van 4 deelnemers. Dat houdt het voor iedereen leuk, leerzaam en overzichtelijk.

  Wat heb ik nodig voor de workshopdagen?

  Niet veel…een computer / laptop en de benodigde content voor je website.

  Geef je ook garantie?

  Ik heb er vertrouwen in dat deze workshop jou echt gaat helpen.
  Omdat ik er veel van mijn tijd in stop op de twee dagen zelf, heb ik geen ‘niet goed geld terug’ beleid.
  Ik ga ervan uit dat je alle ruimte hebt en neemt om al je vragen te stellen. Niet alleen op de workshopdagen zelf, maar ook tijdens de support calls en in de Facebook groep.
  Hiermee geef je mij namelijk de kans om al je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.  Ik weet zeker dat we er wel uitkomen.

  Ik heb nog geen idee hoe ik wil dat mijn website eruit komt te zien, kan ik dan wel meedoen?

  Dat is geen enkel probleem. Zodra je je inschrijft krijg je mijn websiteplanner toegestuurd. Ik geef je daarin voldoende handvatten om aan de slag te gaan.
  Ook ontvang je van mij een checklist met alles wat je nodig hebt om tijdens de workshop aan de slag te gaan.

  Oei die techniek, da’s echt niet mijn ding. Weet je zeker dat het mij gaat lukken?

  Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen website kan bouwen. Met de juiste hulp en de juiste stappen. Omdat we werken met een visuele bouwer hoef je helemaal geen code te schrijven. En de echt technische stappen zoals de installatie van WordPress neem ik je uit handen. Dus ja, ook jou gaat dit lukken!

  Hoe zit het precies met het Divi thema?

  Ik installeer het Divi thema voor jou op één domein. Dit is onderdeel van de workshop Van deze licentie kun je levenslang gebruik maken.

  Mocht je later nog andere websites willen bouwen, op andere domeinen, dan reken ik een klein bedrag voor de installatie op die domeinen.

  Kan ik dit niet ook op YouTube leren?

  Ja, dat kan. Ik weet uit ervaring dat daar een heleboel goede video’s te vinden zijn.

  Maar…wil jij werkelijk zoveel tijd kwijt zijn met zoeken naar het juiste filmpje op YouTube? 
  En dan nog al het werk zelf moeten doen? 

  Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld?
  Je ontvangt na je aanmelding en (eerste) betaling direct een mail met de link om in te loggen.
  Heb je deze binnen 2 uur niet ontvangen? Check dan ook even je spam folder.
  Nog steeds niets ontvangen?
  Stuur dan even een mailtje naar nieske@technies.nl en ik zoek het voor je uit. Binnen 24 uur ontvang je van mij een reactie.

  Jouw investering

  Zelf je website leren bouwen is een levenslange toevoeging aan jouw kennis. Je bent hierna nooit meer afhankeijk van een ander voor je website. 

  En het is niet alleen je website, het gaat om je volledige online zichtbaarheid.

  Deze kennis is echt al zo waardevol!

  3 maandelijkse termijnen

  €335

  /maand

   

  Exclusief btw

  Eenmalige
  betaling

  €997

  /eenmalig

   

  Exclusief btw

  Hi, ik ben Nieske!

  Wie is….

  TechNies? Dat ben ik, Nieske. Getrouwd met Gert-Jan en trotse moeder van twee.

  En niet te vergeten gespecialiseerd in de technische ondersteuning van ondernemers en ZZP-ers.

  Met een achtergrond in de gezondheidszorg ben ik jaren geleden bij toeval in de ICT gerold. En daar ben ik – weliswaar werkzaam in verschillende functies en werkgebieden – nooit meer weggegaan.

  In mijn werk vind ik het leuk om het technische met het menselijke aspect te verbinden. In de online wereld is vrijwel alles mogelijk, maar wat heb je echt nodig om je doelen te bereiken? Mijn uitdaging is om samen met jou de allerbeste oplossing te vinden voor jouw bedrijf. Wil je weten hoe dat mijn andere klanten is bevallen? Lees dan de reviews.

   

  Laten we verbinden!