Klaar voor een Website op Maat

Een website die jouw bezoekers omzet in klanten? 

 

Hoe staat jouw website ervoor? 

Mijn gok: als je nu al een website hebt, is deze verouderd, weerspiegelt niet meer waar jij met je bedrijf voor staat of hij is er wel, maar nog steeds niet af. Misschien wel dit allemaal.
Dit is namelijk wat ik tot nu toe het meeste heb teruggekregen van mijn klanten. Ik heb wel een website, maar hij is niet af, hij is niet zoals ik wil en ik heb er geen zin meer in om me hierin te verdiepen.

Misschien schaam je zelfs een beetje om je website te delen; het ontwerp ziet er niet uit zoals je wilt en je verandert steeds de inhoud, maar echt goed is het niet. 

Misschien blijven er ook maar rare dingen gebeuren en heb je geen idee hoe dat kan (dat overkomt de beste).

Je bent een dienstverlenend bedrijf, coach, consultant of heel iets anders..

En wat je wilt is een website:

  • Die je met trots kunt delen en die echt jou en je bedrijf vertegenwoordigt
  • Waar potentiële klanten zich in herkennen en die leidt tot omzet
  • Die jouw unieke stijl en boodschap weerspiegelt en perfect werkt op zowel de desktop als mobiel.

Ik kan je helpen er te komen

Nieske - website op maat

Volg altijd je gevoel. Die neemt de meest wijze beslissingen.
Oprah Winfrey

In 3 simpele stappen

Telefonisch of via Zoom maken we kennis. Dit is een gratis en vrijblijvend gesprek om elkaar nader te leren kennen en te kijken of we beiden een samenwerking zien zitten.
Het helpt mij duidelijk te krijgen waar ik je precies mee kan helpen, wat de huidige status is van je website en waar je naar toe wilt.

k

Na het gesprek zal ik een persoonlijk voorstel voor je schrijven. Ik leg alles vast wat we hebben besproken en laat je weten welke kosten je kunt verwachten. Ik geef je tevens een inzicht in de planning zoals ik die voor ogen heb en die haalbaar is voor ons beiden.

Als jij akkoord gaat met het voorstel zal ik een tijdlijn samenstellen. Hierin is precies opgenomen wat ik van jou nodig heb in elke stap van het proces en wanneer ik dat nodig heb. Dit helpt zowel jou als mij om focus te houden en de planning te halen.

We moesten onze website op orde brengen en van veel informatie bij elkaar 1 (chrono)logisch geheel maken inclusief alle nieuwste toepassingen om ons klaar te stomen voor de total online social experience.

Door met Nieske hierover in gesprek te gaan zijn we adhv een stappenplan de website opnieuw gaan inrichten en hebben we in korte tijd een compleet nieuwe website weten te realiseren.

Nieske heeft een duidelijke hands-on aanpak met heldere uitleg en toelichting waarbij ze je meeneemt in het hele proces. Tussentijds komt ze met updates over de lopende gang van zaken en dat geeft een plezierig gevoel van overzicht en rust.

Naast professional is Nieske een fijn mens met een warme persoonlijkheid. Ik zeg: ga zo door!

Edo van den Hoed

ADM-support

Met mij samenwerken geeft je alles wat je nodig hebt op één plek

Je eigen stijl

Ik help je op basis van je huisstijl een ontwerp te maken die jouw stijl weerspiegelt en je ideale klant aantrekt

Begeleiding

Ik begeleid je op inhoud en strategie, zodat je de beste ervaring voor je bezoekers creëert

De juiste tools

Ik maak gebruik van de juiste tools en plug-ins om jouw website de elementen te geven die je nodig hebt om je bezoekers om te zetten in klanten

100% persoonlijk

Ik bied een 100% persoonlijke service. Ik begeleid je bij de stappen die gezet moeten worden en zorg ervoor dat je te allen tijde op de hoogte bent van de voortgang.

Wat kun je verwachten?

  • Ik ga er 100% voor om onze afspraken na te komen en de planning te halen
  • Ik luister naar jouw wensen en vragen, maar zal ook aangeven wat wel en niet werk. Zo heb jij de juiste verwachtingen.
  • Ik help jou samen te stellen wat ik nodig heb om mijn werk te kunnen doen. In mijn netwerk heb ik fotografen, tekstschrijvers, social media expers etc. die we om hulp kunnen vragen
  • Kwaliteit en professionaliteit
  • Een moderne, veilige en responsive website die jouw bezoekers omzet naar klanten.

Standaard website 5 pagina’s / 3 subpagina’s

€1500

/vanaf

 

Exclusief btw

Website met shop / leeromgeving

€2250

/vanaf

 

Exclusief btw

Hi, ik ben Nieske!

Wie is….

TechNies? Dat ben ik, Nieske. Getrouwd met Gert-Jan en trotse moeder van twee.

En niet te vergeten gespecialiseerd in de technische ondersteuning van ondernemers en ZZP-ers.

Met een achtergrond in de gezondheidszorg ben ik jaren geleden bij toeval in de ICT gerold. En daar ben ik – weliswaar werkzaam in verschillende functies en werkgebieden – nooit meer weggegaan.

In mijn werk vind ik het leuk om het technische met het menselijke aspect te verbinden. In de online wereld is vrijwel alles mogelijk, maar wat heb je echt nodig om je doelen te bereiken? Mijn uitdaging is om samen met jou de allerbeste oplossing te vinden voor jouw bedrijf. Wil je weten hoe dat mijn andere klanten is bevallen? Lees dan de reviews.

 

Adres:
Rembandt van Rijnhof 27
1394 EH NEderhorst den Berg

06-55336633

KvK nummer:
71404643