Technies

Website op maat

Ik bouw jouw website die precies uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat! 

waar moet je beginnen?

Een website laten bouwen is fijn, maar het is ook een spannende stap. Je wilt immers dat deze website wel bij je past en jouw ideale klanten aantrekt.
Waar moet je aan denken, welke stappen moet je voorbereiden en waar moet je rekening mee houden?
Ik denk graag met je mee zodat je dit niet allemaal zelf hoeft te bedenken. 

Mijn doel is om jou een website te geven die uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat. Een website die klanten aantrekt en die laat zien waar je goed in bent. 

Bij mij krijg je niet alleen een website, maar ook mijn advies over de vorm, inhoud en boodschap. 

 

Twijfel?

  • Je weet niet precies waarvoor je een website nodig hebt.
  • Je wilt graag met iemand sparren over de inhoud van de website.
  • Je weet (nog) niet goed wie jouw ideale klant is en hoe je deze kunt bereiken.
  • Je wilt zeker weten dat je website straks door de zoekmachines gevonden wordt.
  • En…je wilt je product of dienst gewoon goed zichtbaar maken zodat je kunt verkopen. 

Mijn werkwijze

Ik heb al veel kleine zelfstandigen mogen helpen met hun website.
Dat kan ik doen wanneer ik jou en je bedrijf een beetje leer kennen. Voordat ik aan de slag ga, hebben we dan ook altijd een intakegesprek waarin in een aantal dingen van je wil weten. Met deze informatie, de kleuren uit je logo en de teksten (en foto’s) die je bij me aanlevert, kan ik vervolgens voor je aan de slag.
Jouw verhaal, jouw website!

 

 

Over Technies

In mijn werk vind ik het leuk om het technische met het menselijke aspect te verbinden. In de online wereld is vrijwel alles mogelijk, maar wat heb je echt nodig om je doelen te bereiken? Mijn uitdaging is om samen met jou de allerbeste oplossing te vinden voor jouw bedrijf.

Mijn werk

Zoals ik al schreef heb ik al voor veel kleine zelfstandigen hun website mogen bouwen. Bekijk hier mijn recente werk:

Wil jij ook?

  • Een website die écht bij jou past?
  • Een website die laat zien waar jij voor staat?
  • Een website die niet alleen mooi is, maar ook gevonden wordt?
  • Een sparringpartner zodat jij krijgt wat je wil en wat bij je past?

 

Een aantrekkelijke website

Ik gun jou zoveel meer dan alleen een aantrekkelijke website. Ik wil dat jouw design en inhoud jou helpen om meer klanten te trekken.
Bij het bouwen kijk ik naar wat jij doet en hoe je omgaat met je klanten. Samen bepalen we het doel van jouw website zodat jouw site uiteindeljk laat zien waarom jouw (potentiële) klanten nu juist bij jou moeten zijn!

Deze ondernemers gingen je voor

Nieske is altijd bereid dingen voor me op te lossen, uit te puzzelen en aan te passen op mijn site. En ze gaat nog een stap verder. Namelijk: ze denkt niet alleen mee met de technische kant, maar ook met de commerciële kant. Wat werkt het beste om klanten aan te spreken? Hoe kan ik een online cursus aanbieden? Hoe zorg ik dat mijn gratis weggever werkt?

En dat maakt het inspirerend om met Nieske te werken. Ik word er altijd blij van als ik met haar gezeten heb en vervolgens levert ze wat ze heeft afgesproken. Fijn om met haar samen te mogen werken!

Tasha Visman
Rebalance Yourself

“Met Nieske werken is heerlijk. Ze denkt mee in het ontwerp van mijn website alsook in de inhoud. Samen zijn we tot een mooi ontwerp gekomen en met de handleiding die ze me gegeven heeft kan ik wijzigingen zelf makkelijk aanbrengen.”

Suzanna Landman
suzannalandman.nl

“Nieske heeft voor SportLokaal een prachtige nieuwe website gemaakt: www.sportlokaal.net Ze heeft goed naar ons gekeken en geluisterd en heeft de juiste sfeer gevonden. Daarnaast staat zij altijd klaar om te helpen, bij vragen of problemen. Ik ben dus erg blij met haar ondersteuning!”

Yvonne van Schaik, Sportlokaal.net

Dankzij Nieske hebben wij een prachtige website www.leensteen.nl gekregen. Voor ons makkelijk te bewerken via een app op de telefoon! Zoekt uit….makkelijk bereikbaar….staat open voor ideeën …een aanrader dus!

Anita Smits, Leensteen.nl

“Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.” 
– Coco Chanel

Wil jij ook een website van Technies?