Het uitvoeren van de updates kost je maandelijks best veel tijd. Tijd die jij wel beter kunt gebruiken. Maar doe je de updates niet, dan loop je behoorlijk wat risico’s. Dat kost natuurlijk nog meer tijd.
Voor mij zijn deze updates onderdeel van mijn werk. Ik weet waar ik op moet letten en kan het daardoor sneller en effectiever uitvoeren. Dat scheelt jou een hoopt tijd én frustratie!

Binnen mijn onderhoudsabonnement doe ik meer dan alleen de updates:

Backup

Voordat ik het onderhoud uitvoer, maak ik een backup zodat we altijd een ‘gezonde’ situatie hebben om op terug te vallen. Deze backup wordt veilig opgeslagen zodat jij en ik erbij kunnen als het nodig is. 

Calamiteiten

Het kan zomaar gebeuren dat er door externe facturen problemen met je website zijn. Ik neem voor jou contact op met de leverancier van je thema, plugins of hosting om deze calamiteiten snel op te lossen. Hier hoef jij dus niet meer aan te denken of tussen te zitten. 

Klein werk

Soms zit je uren te zoeken terwijl het maar een heel klein dingetje is.
Binnen het onderhoud neem ik dit soort kleine klusjes meteen mee. Kost het me meer dan 15 minuten? Dan stemmen we de bijkomende kosten vooraf netjes af. Hiervoor zou je bijvoorbeeld een strippenkaart kunnen afnemen.

Wat kost de het onderhoudscontract? 

Ik bied het onderhoudscontract aan voor €30 per maand excl. btw.
Een kleine investering voor jouw rust en zekerheid toch?

Een onderhoudscontract sluit je af voor minimaal 6 maanden en is daarna per maand opzegbaar. Je ontvangt van mij maandelijks een factuur. 

Contact

Wil je meer weten of je website aanmelden voor onderhoud? Neem dan even contact met me op? Dan kijken we samen wat de juiste stappen zijn om te zetten.

Een mail naar nieske@technies.nl is voldoende!