fbpx

Samen technies

In mijn online training ‘Samen TechNies’  begeleid ik je stap voor stap in het maken van je WordPress website. Ik neem je mee in alle stappen die je moet zetten.
Dit begint al bij de keuze van je domeinnaam en een goede hostingpartij. Ik vertel je waar je op moet letten en hoe ik tot de keuze van mijn hostingpartij ben gekomen.
Daarna gaan we samen je WordPress installeren en laat ik je zien hoe je hiermee kunt werken. Hoe je je eigen kleuren, lettertypes en look&feel kunt toepassen zodat je echt jezelf kunt laten zien en de klanten kunt aantrekken die bij je passen.
Stap voor stap….

We bouwen je website in WordPress en maken gebruik van het Divi thema en mijn favoriete plugins  om jouw website veilig, vindbaar en gebruiksvriendelijk te maken.

Tijdens deze training maak ik gebruik van het WordPress thema DIVI.
DIVI is één van de meest gebruikte thema’s binnen WordPress en is ontzettend handig in gebruik.
Je kunt DIVI zelf hier (link naar DIVI) aanschaffen, maar je mag ook gebruik maken van mijn licentie. Omdat ik deze training zelf heel goedkoop aanbiedt, vraag ik je dan voor het thema een bijdrage van €25. Dat is nog altijd vele malen goedkoper dan wanneer je het zelf moet aanschaffen. Wil je hier gebruik van maken, neem dan na het aanschaffen van deze training even contact met me op, dan zorg ik dat je de juiste gegevens krijgt om de licentie te activeren.

Aan het einde van deze training weet je meer over je eigen website, de vindbaarheid in Google en hoe je zelfstandig verder je website kunt professionaliseren.

En…mijn ‘hulp op afstand’ blijft ook na de training in de lucht.

Is deze training voor jou geschikt?

– Ja…als jij je eigen website wilt kunnen maken, aanpassen en onderhouden
– Ja…als je een beginner bent met WordPress
– Ja…als jij je online zichtbaarheid wilt vergroten

Wat heb je nodig of moet je kunnen?

– In ieder geval toegang tot het internet en een computer
– Enig idee van het doel van jouw website en de klanten die je wilt aantrekken.
– De teksten en afbeeldingen die je op je website wilt gebruiken.

(Eventueel kan ik je op weg helpen in een online ‘inspirtatiesessie’ om dit voor jezelf verder uit te werken.)

Wat kan je na deze training?

– Je eigen website maken en onderhouden in WordPress met Divi
– Plugins en thema’s toevoegen zodat jij de look&feel van je website volledig in eigen hand hebt en functionaliteiten kunt toevoegen wanneer dat nodig is
– Je eigen pagina’s maken, een blog bijhouden, afbeeldingen toevoegen of wijzigen op je website.

Begin met leren van WordPress

Hulp

Je wordt lid van mijn besloten groep waarin je met al je vragen terecht kunt, waar je een netwerk kunt opbouwen en waar we elkaar kunnen helpen!

Én je ontvangt van mij regelmatig tips en updates, zodat jij je website goed kunt blijven bijhouden.

Doe je mee?

Wil jij jouw website snel online? Samen met mij aan de slag? Het nu dan écht gaan doen? 

 

Normaal gesproken bied ik deze online training aan voor  €79,-
Maar…omdat ik je nu niet de persoonlijke aandacht kan geven zoals ik dat normaal doe met een live bijeenkomst én ik ondernemers op dit moment wil helpen hun online zichtbaarheid te vergroten nu we, tijdelijk, iets meer afstand moeten houden, bied ik deze training nu aan voor €49,

Ik zat er al een tijdje tegenop te kijken. Online zichtbaar zijn….een website in de lucht hebben. En toch wilde ik het heel graag. Dát zou me namelijk echt helpen mjn bedrijf goed neer te zetten. 
Maar…het budget was wel een dingetje…

En toen vond ik deze training. Helemaal online, maar toch met begeleiding. Ik kan volledig mijn eigen tempo aanhouden en heb uiteindelijk een mooi resultaat neer weten te zetten. 
Zonder deze training was ik er nooit aan begonnen, superblij dat ik het gedaan heb en nu zelf mijn website kan bouwen én onderhouden.

Karin

In 2017 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en één van mijn vrienden heeft toen snel een website voor me gebouwd omdat ik het belangrijk vond om gevonden te worden.

In 2 jaar tijd veranderd er veel, mijn aanbod is veranderd, maar ook mijn huisstijl is verder vorm gegeven. En ik wil niet elke keer op die ene vriend hoeven terugvallen om mijn website te laten wijzigen. 

Toen liep ik deze mooie training aan. Inderdaad wordt je door TechNies stap voor stap meegenomen in alle dingen rondom je website. En in de persoonlijke gesprekken met Nieske wordt je ook nog tot nadenken gedwongen over je ideale klant, je missie / visie etc. 

Heel blij dat ik deze, lekkere korte, training ben gaan doen.

Ineke

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial