Technies

Website bouwen met WordPress en Divi

Stap-voor-stap praktijkgerichte training!

Maak zelf jouw website met eigen domeinnaam!

Wil je je eigen website maken? Dat kan! Door het volgen van de online training ‘Website bouwen met WordPress en Divi’ van Technies leer jij een professionele website neer te zetten! Dit begint bij de keuze van je domeinnaam en je hostingpartij en het bepalen van je doelgroep en huisstijl. Daarna volgt de installatie van WordPress en het maken van pagina’s in je eigen huisstijl. Deze pagina’s maak je in het ‘Divi’ thema wat je gaat installeren. Dit is een vooringesteld thema, gevuld met elementen als koppen, afbeeldingen, tekst, knoppen, etcetera. Deze elementen kun je naar wens slepen, invoegen en aanpassen. Dit maakt werken met WordPress een stuk gemakkelijker en begin je niet met een lege pagina!

 Veel trainingen zijn gericht op het technische gedeelte van de website. Maar er zit nog een heel belangrijk stuk daarvoor. En dat is het bepalen van je doelgroep, hoe je deze gaan aanspreken, welk doel je met jouw site wilt behalen en welke huisstijl hierbij past. In mijn training ga je hiermee aan de slag, zodat je alle elementen hebt verzameld om direct in de website te gebruiken. De training is erg praktijkgericht met stap-voor-stap video uitleg én een opdrachten in pdf.

Na het volgen van deze training staat gegarandeerd jouw website live!

Wat leer je tijdens de training ‘Website bouwen met WordPress en Divi?

 • De voorbereiding: doelgroep, doel en huisstijl bepalen
 • De technische basis: domeinnaam, hosting en WordPress installatie
 • Installeren DIVI thema
 • Aanmaken en opmaken website pagina
 • Basisinstellingen Divi thema en Divi builder
 • Website toonbaar maken voor mobiel
 • Welke plugins je moet installeren om jouw website veilig en snel te houden
 • Gebruiken van de mediabibliotheek, berichten en widgets

Is deze training voor jou geschikt?

– Ja…als jij je eigen website wilt kunnen maken, aanpassen en onderhouden
– Ja…als je een beginner bent met WordPress
– Ja…als jij je online zichtbaarheid wilt vergroten

Wat heb je nodig of moet je kunnen?

– In ieder geval toegang tot het internet en een computer
– Enig idee van het doel van jouw website en de klanten die je wilt aantrekken.
– De teksten en afbeeldingen die je op je website wilt gebruiken.

(Eventueel kan ik je op weg helpen in een online ‘inspiratiesessie’ om dit voor jezelf verder uit te werken.)

Ik zou je heel graag willen helpen om jouw eigen website te maken.

Wat krijg je bij deze training?

 • 6 complete modules met video trainingen van 30 minuten tot 1 uur

 

 • Lidmaatschap tot mijn Facebook community ‘Samen Technies’

 

 • Een coachcall van 45 minuten

 

 • 12 maanden lang onbeperkt toegang tot de training

 

 • Met deze praktijkgerichte training kun je direct aan de slag

 

 • Gratis bonussen, zoals een website planner, template om je ideale klant te beschrijven, een overzicht van alle beschikbare Divi modules en mijn top 10 van gratis plugins om je website veilig, snel en betrouwbaar te houden.

Deze ondernemers gingen je voor

“Ik zat er al een tijdje tegenop te kijken. Online zichtbaar zijn….een website in de lucht hebben. En toch wilde ik het heel graag. Dát zou me namelijk echt helpen mjn bedrijf goed neer te zetten.
Maar…het budget was wel een dingetje…

En toen vond ik deze training. Helemaal online, maar toch met begeleiding. Ik kan volledig mijn eigen tempo aanhouden en heb uiteindelijk een mooi resultaat neer weten te zetten.
Zonder deze training was ik er nooit aan begonnen, superblij dat ik het gedaan heb en nu zelf mijn website kan bouwen én onderhouden.”

“In 2017 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en één van mijn vrienden heeft toen snel een website voor me gebouwd omdat ik het belangrijk vond om gevonden te worden.

In 2 jaar tijd veranderd er veel, mijn aanbod is veranderd, maar ook mijn huisstijl is verder vorm gegeven. En ik wil niet elke keer op die ene vriend hoeven terugvallen om mijn website te laten wijzigen.

Toen liep ik deze mooie training aan. Inderdaad wordt je door TechNies stap voor stap meegenomen in alle dingen rondom je website. En in de persoonlijke gesprekken met Nieske wordt je ook nog tot nadenken gedwongen over je ideale klant, je missie / visie etc.

Heel blij dat ik deze, lekkere korte, training ben gaan doen.”

Wie is…

…TechNies? Dat ben ik, Nieske. Getrouwd met Gert-Jan en trotse moeder van twee en bovendien gespecialiseerd in de technische ondersteuning van ondernemers en ZZP-ers.

Met een achtergrond in de gezondheidszorg ben ik jaren geleden bij toeval in de ICT gerold. En daar ben ik nooit meer weggegaan.

In mijn werk vind ik het leuk om het technische met het menselijke aspect te verbinden. In de online wereld is vrijwel alles mogelijk, maar wat heb je echt nodig om je doelen te bereiken? Met deze simpele gedachte in mijn achterhoofd heb ik de trainingen opgezet. Omdat je als ondernemer je kostbare tijd optimaal wilt benutten. Dus krijg je bij mij precies dat wat je nodig hebt. Niets meer en niets minder.

Heb je een specifieke vraag over deze training of over de diensten die ik nog meer aanbied? Neem dan gerust contact met me op!

De enige wijsheid die echt telt is weten dat je niets weet.

Bouw jij je eigen website met een training van Technies?