TechNies VA

Soms is het gewoon handig wanneer iemand jou de techniek uit handen neemt. Je blog voor je plaatst, aanpassingen op je website doorvoert, je emailmarketing voor je inregelt of de koppeling met je betaalsysteem of boekhouding voor je legt. 

Heb jij hulp nodig met de techniek?

Met mijn trainingen leer ik mijn deelnemers om hun website te bouwen en te onderhouden.

Maar soms komt er een tijd waarin jij gewoon volledig wil gaan richten op dat waar jij energie uithaalt, je eigen werk en je eigen klanten.

En wanneer je dit leest, denk ik dat die tijd voor jou gekomen is.

Met het afnemen van mijn TechNies VA strippenkaart heb jij besloten, dat je gebruik maakt van mij en mijn team van experts om jou de technische werkzaamheden uit handen te nemen, zodat jij je focus volledig op je bedrijf kunt leggen.

Nieske - website op maat

Hoe het werkt

Set Up

Om zowel op je website als op eventuele andere systemen alles te kunnen regelen, vragen we je om de inloggegevens of maak je ons beheerder van één van je systemen.

Aanvragen van je wijzigingen

Wat je ook gewijzigd wilt hebben, zet het even op de mail. Binnen 24 uur hoor je van ons of we het kunnen oppakken, wanneer en hoeveel tijd we hiervoor inschatten. Na jouw akkoord gaan we aan de slag.

Uitvoeren van je wijzigingen

Op het afgesproken moment voeren we de wijzigingen voor je door. Dit doen we op een zo’n veilig mogelijke manier, dus vooraf maken we, indien nodig, een backup. Na het uitvoeren van de werkzaamheden koppelen we terug hoeveel tijd het daadwerkelijk heeft gekost en trekken we de bestede tijd af van je strippenkaart

mirjam meinhardtmirjam meinhardt
14:23 04 Jan 22
Nieske is een betrokken vrouw, die er alles aan doet om een site te maken zoals je graag zou willen. Ze denkt mee en brengt zelf goede ideeën in.
Wanda van ArkelenWanda van Arkelen
10:31 15 Dec 21
Fijne ervaring met TechNies ik heb een online training en 1 op 1 training bij Nieske gevolgd. Bij de 1 op 1 training kreeg ik duidelijke uitleg, een lekkere lunch en ben ik met heel veel kennis weer naar huis gegaan.De online training is duidelijk en overzichtelijk. Een aanrader.
Elise VisserElise Visser
14:36 30 Mar 21
Nieske heeft heel erg fijn Wordpress voor mij geïnstalleerd en de Webshop er aan gekoppeld. Wat helemaal fijn is, is dat ze ook mijn eigen administratie programma aan de webshop heeft gekoppeld. Ze denkt met me mee en denkt in mogelijkheden. Het is heel fijn om met haar samen te werken. Ik kon na haar installatie zelf aan de slag met het bouwen van mijn website en de elementen die mij niet lukte, kon ik weer bij haar neerleggen. Ik ben erg tevreden over Nieske en raad haar absoluut aan!
js_loader

Is een strippenkaart handig voor mij?

Een strippenkaart biedt je een aantal voordelen

Flexibel
Je hebt alles in één keer geregeld en zit niet vast aan maandelijkse kosten. Flexibel dus!

Voordelig
Het uurtarief bij een strippenkaart ligt lager dan mijn reguliere uurtarief. Je bent dus bij een strippenkaart wel iets voordeliger uit.

Geen zorgen
Je uren heb je al ingekocht. Ik hou hier met mijn werkzaamheden altijd rekening mee. Je hebt dus altijd hulp achter de hand.

Geen maandelijkse facturen
Omdat jij je uren al hebt ingekocht, ontvang je van mij geen maandelijkse facturen. Je administratie wordt er dus alleen maar makkelijker op.

Jouw investering

De Strippenkaart van TechNies is makkelijk, handig en op elk willekeurig moment in te zetten.

Je kan in jouw eigen tijd en tempo gebruik maken van deze kaart, zonder dat het uitmaakt of er twee weken, 4 maanden of een half jaar tussen de werkzaamheden zit.

Jij hebt de regie en geeft zelf aan wanneer je behoefte hebt aan mijn hulp.

De Strippenkaart is voor 8, 16 of 24 uur en is een jaar geldig vanaf het moment van afname.

Met een strippenkaart krijg je tot wel 10% korting op mijn reguliere uurtarief.

Strippenkaart 8 uur

€465

/eenmalig

 

Exclusief btw

Strippenkaart 16 uur

€888

/eenmalig

 

Exclusief btw

Strippenkaart 24 uur

€1296

/eenmalig

 

Exclusief btw

Hi, ik ben Nieske!

Wie is….

TechNies? Dat ben ik, Nieske. Getrouwd met Gert-Jan en trotse moeder van twee.

En niet te vergeten gespecialiseerd in de technische ondersteuning van ondernemers en ZZP-ers.

Met een achtergrond in de gezondheidszorg ben ik jaren geleden bij toeval in de ICT gerold. En daar ben ik – weliswaar werkzaam in verschillende functies en werkgebieden – nooit meer weggegaan.

In mijn werk vind ik het leuk om het technische met het menselijke aspect te verbinden. In de online wereld is vrijwel alles mogelijk, maar wat heb je echt nodig om je doelen te bereiken? Mijn uitdaging is om samen met jou de allerbeste oplossing te vinden voor jouw bedrijf. Wil je weten hoe dat mijn andere klanten is bevallen? Lees dan de reviews.