In no-time jouw website online? 

(zonder enige technische kennis
én
zonder de kosten van een dure webdesigner!)

“Je eigen website bouwen hoeft niet moeilijk te zijn.”

Je bent hier met een reden…

Jij wil snel een website hebben die jouw ideale klant aantrekt

Een website die helpt je online zichtbaarheid te vergroten, die je helpt klanten te trekken en die jouw verhaal vertelt

Je gaat graag vanuit vertrouwen aan de slag, de angst overboord en bouwt een website die écht van jou is

Met een solide basis, zodat jij na het livezetten meer tijd hebt voor je eigen werk

Niets voor jou?
Echt wel!

Ik kan je verzekeren dat dit voor jou 100% haalbaar is.

En ik weet dit, omdat ik precies daar was, waar jij nú bent, toen ik jaren geleden begon.

Mijn jaren website-bouw ervaring wil ik heel graag izetten om jou te helpen jouw website te bouwen. 

Een website waar je trots op kunt zijn en die je klanten zal gaan opleveren.

Als er geen zakelijke kansen op de deur kloppen, maak dan een deur.
Milton Berle

Wat als jij…

Beter online zichtbaar en vindbaar bent.

Door je website van het begin tot het einde zelf te bouwen, kun je je zichtbaarheid vergroten en je op die manier onderscheiden van de rest.

Meer klanten krijgt

Een website die er niet alleen supermooi uitziet, maar die ook bezoekers omzet naar klanten, consequent nieuwe aankopen oplevert.

Geld kunt besparen

Zelf de volledige controle over je website, in staat zijn deze zelf bij te werken en nieuwe inhoud toe kunnen voegen wanneer je maar wilt (zonder afhankelijk te zijn van of te betalen voor een webdesigner).

Veel tijd kunt besparen

Met het volgen van een stapsgewijze training, waar je eigenlijk niet fout kunt gaat. Met één op één begeleiding zodat jij zonder technische stress je website in acht weken online hebt!

Nieske gaat gestructureerd te werk! Ze vraagt je eerst wat je allemaal wilt hebben voor je website. Hiervoor maakt ze een stappenplan. Haar energie is heel rustig. Geen vraag is te gek! Ik heb met Nieske in 1 dag mijn website kunnen bouwen. Dit vond ik superfijn, omdat het op korte termijn nodig was voor mij.

Jolien Zwaan

Jo's Sunny Salsa

Samen TechNies

‘Samen TechNies’ is een online training met 6 modules. Aan de hand van video’s neem ik je mee in alle stappen om een succesvolle WordPress website te bouwen. Een website die bij jou past, die jouw klanten raakt en die ervoor zorgt dat jij klanten binnenhaalt..

Geen geklooi. Geen stress meer. Geen verloren tijd.

Wat gaan we in deze training doen?

‘Samen TechNies’ is mijn online training waarin we op zoek gaan naar jouw ideale klant, jouw marktwaarde en waarin je in no-time je eigen WordPress website bouwt.

In de 6 modules beginnenwe met de basis. Je domeinnaam, hosting en de installatie van WordPress. Je kunt gewoon de video’s volgen en je hebt het voor elkaar!

Als we deze techniese (;-))hobbel hebben genomen, gaan we ons verder verdiepen in WordPress. Ik loop met jou door alle basisinstellingen heen en laat je zien hoe je het juiste thema en de juiste plugins installeer. Wat? hoor ik je nu zeggen, Plugins, thema’s wat zijn dat? Ook dat leg ik je uit in deze training.

In de training maak ik gebruik van het Divi thema. Ik leg je uit hoe je hiermee de mooiste pagina’s kunt bouwen en je website helemaal naar wens kunt maken. Ook voor de mobiele weergave of op de tablet.

Tot slot kijken we samen naar de belangrijkste pagina’s en bouwen we de pagina’s die je nodig hebt.

Bij deze training zit ook een bonusles. Hierop plaats ik continu nieuwe filmpjes en korte blogs over onderwerpen die aan bod zijn gekomen bij mijn klanten.

 

En deze extra’s

Mijn online training ‘Samen TechNies’

Mijn online training met video’s waarin je op zoek gaat naar je ideale klant, je marktwaarde en waarmee je pagina voor pagina je website in 8 weken zult bouwen.

Toegang tot de besloten interactieve Facebook Groep

Toegang tot mijn besloten facebook groep. Een groep met gelijkgestemden die allemaal hetzelfde doel hebben als jij. Een groep die met je meedenkt, je on-track houdt en een uitbreiding van je netwerk. Deze groep is exclusief voor deelnemers aan deze training

 

TechNiese installatie

Ik neem je alle zorgen rondom de technische installatie uit handen. Ik heb gemerkt dat dat juist het deel is waar zo veel mensen van in de kramp schieten. No worries….ik doe dat voor jou.

Divi thema / builder Licentie (t.w.v. €249)

Levenslange toegang tot het premium thema van Elegant Themes, Divi. Dit thema gebruik ik voor de bouw van al mijn websites en het thema wat je in de training aangeleerd wordt.

Wekelijkse Support Calls

Ik heb elke week een support call online. Hierbij kun je aansluiten zodat je tijdig je vragen kunt stellen en hulp kunt inroepen. Dit zorgt ervoor dat jij op schema blijft en

Levenslange toegang tot alle informatie uit de training

De toegang tot de training blijft levenslang open. Dat betekent dat je na je eerste website dus nog meer websites kunt bouwen of altijd terug kunt kijken als je even vastloopt.

Creëer je eigen website met jouw eigen verhaal

Dit is wat je na deze trainig hebt en kunt

Je eigen klantmagneet website die bij jou past en je ideale klant aantrekt.

De mogelijkheid en het vertrouwen om zelf aanpassingen aan je website te doen.

Inzicht in jouw ideale klant, je boodschap en hoe jij deze kunt aantrekken en overbrengen.

En als extra…een sneak preview in de online marketing. Wat heb je allemaal nodig om online zichtbaar te zijn en bezoekers naar je website te trekken

Misschien heb je nog vragen? 

Hoeveel ondersteuning krijg ik van jou?

Zoveel als je nodig hebt.
In de besloten Facebookgroep kun je sowieso al jeragen kwijt en daarnaast is er elke week een coachcall. Daarnaast krijgt je één prive coachcall om voor het live zetten van je website alle puntjes op de i te zetten. 

Wanneer kan ik beginnen?

Zodre je je hebt aangemeld ontvang je van mij een link om in te loggen. De eerste module is direct beschikbaar, de overige modules worden week-voor-week vrijgegeven. 

Hoeveel tijd ben ik ongeveer kwijt?

Of je nou je eigen website bouwt of je laat hem bouwen , je moet sowieso tijd vrij maken voor het schrijven van content, het zoeken van afbeeldingen en zoveel meer.
Het grote voordeel van het maken van je eigen website is dat je dit op de lange termijn echt gaat terugverdienen. Je kunt namelijk daarna je eigen website onderhouden en aanpassen als het nodig is. 

Dit programma is zo gemaakt dat je wekelijks stappen gaat zetten. Mijn advies is om hier meerdere dagen per week een uurtje voor vrij te maken zodat je echt in 8 weken je website live kunt zetten. 

Wat heb ik nodig om te kunnen starten?

Niet veel…een computer / laptop en een goed werkende internet verbinding. 

Geef je ook garantie?
Ik heb er vertrouwen in dat dit programma jou echt gaat helpen. Maar, mocht je binnen 14 dagen besluiten dat het je niet verder gaat helpen, dan ontvang je van mij je investering terug. 
Wel even duidelijk: je moet in die 14 dagen wel echt aan het programma hebben gewerkt en mij ook kunnen laten zien dat je dit hebt gedaan. Eventuele vragen heb je mij uiteraard dan al gesteld en je hebt me de kans gegeven je eventuele problemen op te lossen en je vragen te beantwoorden. Alleen in dat geval kom je in aanmerking voor de terugbetaling.
Hoe lang hou ik toegang tot de training?

Je hebt levenslang toegang tot alle video’s, templates en checklists uit deze training. 

Kan ik hier alleen mijn eigen website mee bouwen?

Je hebt levenslang toegang tot alle modules. Je kunt dus in de loop van de tijd meerdere websites bouwen als je dat wil. 

Echter, de ondersteuning die ik in dit programma bied is voor maar ÉÉN website. De reden hiervoor is dat gedurende de 8 weken het onmogelijk is om meerdere websites te bouwen. In dat geval zou je er geen één helemaal afronden. 

De Divi-licentie die je van me ontvangt is voor één website. Voor eventuele extra websites betaal je een kleine vergoeding voor een nieuwe code. 

Hoe zit het precies met het Divi thema?

Ik installeer het Divi thema voor jou op één domein. Dit is onderdeel van het programma. Van deze licentie kun je levenslang gebruik maken. 

Mocht je meerdere websites willen bouwen, op andere domeinen, dan reken ik een klein bedrag voor de installatie op die domeinen. 

Kan ik dit niet ook op YouTube leren?

Ja, dat kan. Ik weet uit ervaring dat daar een heleboel goede video’s te vinden zijn.

Maar…wil jij werkelijk zoveel tijd kwijt zijn met zoeken naar het juiste filmpje op YouTube? 
En dan nog al het werk zelf moeten doen? 

Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld?
Je ontvangt na je aanmelding en (eerste) betaling direct een mail met de link om in te loggen.
Heb je deze binnen 2 uur niet ontvangen? Check dan ook even je spam folder.
Nog steeds niets ontvangen?
Stuur dan even een mailtje naar nieske@technies.nl en ik zoek het voor je uit. Binnen 24 uur ontvang je van mij een reactie.

Jouw investering

Zelf je website leren bouwen is een levenslange toevoeging aan jouw kennis. Je bent hierna nooit meer afhankeijk van een ander voor je website. 

En het is niet alleen je website, het gaat om je volledige online zichtbaarheid.

Deze kennis is echt al zo waardevol!

In 8 weken je website online

€445

/eenmalig

 

Exclusief btw

Hi, ik ben Nieske!

Wie is….

TechNies? Dat ben ik, Nieske. Getrouwd met Gert-Jan en trotse moeder van twee.

En niet te vergeten gespecialiseerd in de technische ondersteuning van ondernemers en ZZP-ers.

Met een achtergrond in de gezondheidszorg ben ik jaren geleden bij toeval in de ICT gerold. En daar ben ik – weliswaar werkzaam in verschillende functies en werkgebieden – nooit meer weggegaan.

In mijn werk vind ik het leuk om het technische met het menselijke aspect te verbinden. In de online wereld is vrijwel alles mogelijk, maar wat heb je echt nodig om je doelen te bereiken? Mijn uitdaging is om samen met jou de allerbeste oplossing te vinden voor jouw bedrijf. Wil je weten hoe dat mijn andere klanten is bevallen? Lees dan de reviews.