Nieske heeft onze website voor beauty praktijk Gooi & Vechtstreek helemaal op nieuw gemaakt. Van geen (goede) communicatie en wijzigingen die niet werden doorgevoerd door mijn oude webbouwer, heeft Nieske er een top website van gemaakt! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Met vragen of overleg kunnen wij altijd mailen of bellen en krijgen snel reactie. Wijzigingen worden snel doorgevoerd. Ook denkt Nieske mee over wat er anders/beter kan, dat waarderen wij enorm. De samenwerking met Nieske is heel prettig. Kortom van zeer ontevreden bij de vorige partij, zijn wij nu zeer tevreden over het werk van Nieske!

Anouk Holdinga, Beauty-praktijk.nl

Dankzij Nieske hebben wij een prachtige website www.leensteen.nl gekregen. Voor ons makkelijk te bewerken via een app op de telefoon! Zoekt uit….makkelijk bereikbaar….staat open voor ideeën …een aanrader dus!

Anita Smits
Leensteen.nl

Nieske heeft voor SportLokaal een prachtige nieuwe website gemaakt: www.sportlokaal.net Ze heeft goed naar ons gekeken en geluisterd en heeft de juiste sfeer gevonden. Daarnaast staat zij altijd klaar om te helpen, bij vragen of problemen. Ik ben dus erg blij met haar ondersteuning!

Yvonne van Schaik, Sportlokaal.net

Het was heel prettig om met je samen te werken. Ik merkte aan alles hoe gedreven je bent om kwaliteit neer te zetten Dat is je zeker gelukt, het resultaat is precies zoals ik het voor ogen had. Thanks Nieske!

Mandy Sol
Sol-idchange.nl

Met Nieske werken is heerlijk. Ze denkt mee in het ontwerp van mijn website alsook in de inhoud. Samen zijn we tot een mooi ontwerp gekomen en met de handleiding die ze me gegeven heeft kan ik wijzigingen zelf makkelijk aanbrengen.

Suzanna Landman
suzannalandman.nl

Ik deed een business coaching traject en werd door mijn coach aangespoord mijn eigen website te leren bouwen. Ik kan je vertellen: dat is niet mijn hobby. Maar met wat doorzettingsvermogen lukte het me toch om ermee aan de slag te gaan. Veel dingen heb ik zelf voor elkaar gekregen, maar er zijn nog altijd dingen die me niet lukken. En voor die dingen helpt Nieske mij. En daar ben ik haar iedere keer weer heel dankbaar voor.

Nieske is altijd bereid dingen voor me op te lossen, uit te puzzelen en aan te passen op mijn site. En ze gaat nog een stap verder. Namelijk: ze denkt niet alleen mee met de technische kant, maar ook met de commerciële kant. Wat werkt het beste om klanten aan te spreken? Hoe kan ik een online cursus aanbieden? Hoe zorg ik dat mijn gratis weggever werkt?

En dat maakt het inspirerend om met Nieske te werken. Ik word er altijd blij van als ik met haar gezeten heb en vervolgens levert ze wat ze heeft afgesproken. Fijn om met haar samen te mogen werken!

Tasha Visman
Rebalance Yourself

Laat mij je helpen!

Vind jij het belangrijk om online zichtbaar te zijn? Met een ‘mooie’ website? Een website die precies weergeeft waar jij voor staat?
Maar…je komt er maar niet uit, waar moet je beginnen, waar moet je aan denken? Blijf niet zitten met je vragen!
Plan een Skype of Zoom sessie met me in!

Tijdens deze gratis (ja echt….helemaal gratis) sessie kijken we samen naar wat jij nodig hebt en kun je me al je vragen stellen.

Je kunt jouw persoonlijke sessie hier inplannen.
Op werkdagen reageer ik altijd binnen 24 uur, daarbuiten kan het iets langer duren.
Neem je contact met me op?