Je website is nooit af
TechNieske

En dat is oké!

Veel mensen zijn verbaast dat ik bijna wekelijks aan mijn website werk.
Zo heb ik deze week al:
– een nieuwe pagina gemaakt voor mijn gratis websiteplanner
– een nieuwe pagina gemaakt voor mijn onderhoudscontracten
– deze nieuwe blog geschreven zodat ik die onder de aandacht kan brengen op social media
– wat wijzigingen aangebracht in de menu-structuur van mijn website.

Nou zijn websites natuurlijk wel een beetje mijn ‘ding’ en lijkt het daarom logisch dat ik regelmatig aan mijn eigen website werk.
Maar het heeft eigenlijk te maken met 2 dingen:
1. Ik ben een beetje de loodgieter die altijd ergens lekkage heeft. Ik werk regelmatig aan mijn website, maar omdat ik het werk van klanten belangrijker vind, maak ik dingen niet altijd helemaal af….dus ik blijf lekker bezig.

2. Omdat het heel goed is om regelmatig dingen aan te passen. Je klanten willen graag zien dat je in ontwikkeling bent, maar ook de zoekmachines willen weten dat jouw website actueel is. Wijzigingen zorgen voor actualiteit.

Voor veel ondernemers zijn er voldoende redenen om geen wijzigingen te doen. Ze hebben er geen tijd voor of voelen zich niet zeker genoeg om de ‘achterkant’ van hun website in te duiken om vervolgens zelf wijzigingen door te voeren.

Daarom vind ik het zo leuk om workshops te doen om mensen te leren hun eigen website te bouwen. Je krijgt vertrouwen in je website en wéét hoe je deze kunt aanpassen.

Zou jij geinteresseerd zijn in zo’n workshop? En wat zou je er dan vooral willen leren?

Stuur me een bericht als je interesse hebt in een workshop! Ik ga binnenkort weer nieuwe workshops inplannen en kan je dan op de hoogte houden.

Vond je dit artikel leuk of interessant? 
Ik heb nog meer voor je!

Wat is nu het goede afbeeldingsformaat?

Wat is nu het goede afbeeldingsformaat?

Ik krijg regelmatig de vraag hoe groot de afbeeldingen op een website mogen zijn. Een goede vraag! Hoe snel jouw website reageert of laadt hangt in grote mate af van de afbeeldingen die je gebruikt. Wanneer je afbeeldingen te groot of te zwaar zijn, zal dit de...

Kies de kleuren voor je websiteAutomatische concepten 52442

Kies de kleuren voor je websiteAutomatische concepten 52442

Wanneer ik een website bouw voor mijn klanten dan vraag ik ze van tevoren om goed na te denken over bepaalde keuzes. Eén daarvan is het logo en de gewenste kleuren voor de website. Die worden vaak gekozen op basis van het gevoel of de persoonlijke voorkeur van mijn...

Foto’s op je website gebruiken

Foto’s op je website gebruiken

In één van mijn laatste projecten had mijn klant de foto’s voor zijn website laten maken door een professioneel fotograaf.Deze foto’s waren super!En daarmee zie je dat een goede foto je website écht maakt! Fotograaf of niet? Goede foto’s pakken de aandacht van je...