Je website is nooit af
TechNieske

En dat is oké!

Veel mensen zijn verbaast dat ik bijna wekelijks aan mijn website werk.
Zo heb ik deze week al:
– een nieuwe pagina gemaakt voor mijn gratis websiteplanner
– een nieuwe pagina gemaakt voor mijn onderhoudscontracten
– deze nieuwe blog geschreven zodat ik die onder de aandacht kan brengen op social media
– wat wijzigingen aangebracht in de menu-structuur van mijn website.

Nou zijn websites natuurlijk wel een beetje mijn ‘ding’ en lijkt het daarom logisch dat ik regelmatig aan mijn eigen website werk.
Maar het heeft eigenlijk te maken met 2 dingen:
1. Ik ben een beetje de loodgieter die altijd ergens lekkage heeft. Ik werk regelmatig aan mijn website, maar omdat ik het werk van klanten belangrijker vind, maak ik dingen niet altijd helemaal af….dus ik blijf lekker bezig.

2. Omdat het heel goed is om regelmatig dingen aan te passen. Je klanten willen graag zien dat je in ontwikkeling bent, maar ook de zoekmachines willen weten dat jouw website actueel is. Wijzigingen zorgen voor actualiteit.

Voor veel ondernemers zijn er voldoende redenen om geen wijzigingen te doen. Ze hebben er geen tijd voor of voelen zich niet zeker genoeg om de ‘achterkant’ van hun website in te duiken om vervolgens zelf wijzigingen door te voeren.

Daarom vind ik het zo leuk om workshops te doen om mensen te leren hun eigen website te bouwen. Je krijgt vertrouwen in je website en wéét hoe je deze kunt aanpassen.

Zou jij geinteresseerd zijn in zo’n workshop? En wat zou je er dan vooral willen leren?

Stuur me een bericht als je interesse hebt in een workshop! Ik ga binnenkort weer nieuwe workshops inplannen en kan je dan op de hoogte houden.

Ik word er blij van om jou te helpen met je website en daarom heb ik 2 gratis producten die je kunt downloaden. Mijn gratis Website Checklist zodat je zeker weet dat je aan alles gedacht hebt. En mijn e-book The Big Three – de belangrijkste pagina’s van je website. Download jouw gratis checklist of e-book en start meteen me het maken van je eigen website.