Je website is nooit af
TechNieske

En dat is oké!

Veel mensen zijn verbaast dat ik bijna wekelijks aan mijn website werk.
Zo heb ik deze week al:
– een nieuwe pagina gemaakt voor mijn gratis websiteplanner
– een nieuwe pagina gemaakt voor mijn onderhoudscontracten
– deze nieuwe blog geschreven zodat ik die onder de aandacht kan brengen op social media
– wat wijzigingen aangebracht in de menu-structuur van mijn website.

Nou zijn websites natuurlijk wel een beetje mijn ‘ding’ en lijkt het daarom logisch dat ik regelmatig aan mijn eigen website werk.
Maar het heeft eigenlijk te maken met 2 dingen:
1. Ik ben een beetje de loodgieter die altijd ergens lekkage heeft. Ik werk regelmatig aan mijn website, maar omdat ik het werk van klanten belangrijker vind, maak ik dingen niet altijd helemaal af….dus ik blijf lekker bezig.

2. Omdat het heel goed is om regelmatig dingen aan te passen. Je klanten willen graag zien dat je in ontwikkeling bent, maar ook de zoekmachines willen weten dat jouw website actueel is. Wijzigingen zorgen voor actualiteit.

Voor veel ondernemers zijn er voldoende redenen om geen wijzigingen te doen. Ze hebben er geen tijd voor of voelen zich niet zeker genoeg om de ‘achterkant’ van hun website in te duiken om vervolgens zelf wijzigingen door te voeren.

Daarom vind ik het zo leuk om workshops te doen om mensen te leren hun eigen website te bouwen. Je krijgt vertrouwen in je website en wéét hoe je deze kunt aanpassen.

Zou jij geinteresseerd zijn in zo’n workshop? En wat zou je er dan vooral willen leren?

Stuur me een bericht als je interesse hebt in een workshop! Ik ga binnenkort weer nieuwe workshops inplannen en kan je dan op de hoogte houden.

Vond je dit artikel leuk of interessant? 
Ik heb nog meer voor je!

.com of .org…welke WordPress versie moet ik gebruiken?

.com of .org…welke WordPress versie moet ik gebruiken?

WordPress .org of .com…wat moet ik kiezen  Wanneer ik voor klanten een nieuwe website bouw of ik leer ze hoe ze dit zelf kunnen doen, gaan ze vaak eerst op onderzoek uit. Eén van de meest gestelde vragen die ik krijg is “wat is nou het verschil tussen WordPress.org en...

3 misvattingen rondom je website

3 misvattingen rondom je website

3 misvattingen waarom je geen website nodig zou hebben   Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan me een leven zonder internet haast niet meer voorstellen. We gebruiken het (bijna) allemaal om informatie te verzamelen,  onderzoek te doen naar producten en...

Wat is nu het goede afbeeldingsformaat?

Wat is nu het goede afbeeldingsformaat?

Ik krijg regelmatig de vraag hoe groot de afbeeldingen op een website mogen zijn. Een goede vraag! Hoe snel jouw website reageert of laadt hangt in grote mate af van de afbeeldingen die je gebruikt. Wanneer je afbeeldingen te groot of te zwaar zijn, zal dit de...